Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kryssning med NCL i Karibien


ship

Norwegian Escape – Kryssning i Karibien

Kryssning med Norwegian Escape i Karibien. Följ med på en kryssning som tillhör Norwegian Cruise Lines, som tar dig från Miami till St. Thomas, Tortola och Bahamas. Följ med Norwegian Escape på en innehållsrik reser med en mängd olika aktiviteter och underhållning ombord av högsta klass. Luta dig tillbaka och njut av god mat och bra service.

Kryssningar med NCL innebär s.k. Feel Free. Det betyder att man inte har några fasta sittningar gällande middagarna ombord. Du väljer själv varje kväll när du vill äta, med vem eller vilka och hur stort bord. Det finns ett flertal restauranger med olika karaktär att välja på. På vissa får man betala en extra kuvertavgift. NCL:s fartyg är nästan alla från senare år och stämningen ombord är ledig. Rederiet är stora på kryssningar mellan Hawaiiöarna men kryssar också i bl.a. Karibien, Alaska och Medelhavet.

 

Nyhet!

Nu har Norwegian Cruiseline introducerat Premium All Inclusive vilket betyder att du som gäst ombord på Norwegian Cruieslines fartyg får följande inkluderat:

– Premium dryckespaket upp till 15 USD/servering. Betala mellanskillnad för dyrare dryck. Gäller i alla restauranger och barer dygnet runt.

– Dryckespaket till alla i hytten (Sodapaket för person yngre än 21 år).

– Gäller alla fartyg, resrutter & hytter.

– En flaska vatten i hytten varje dag.

– Specialkaffe till måltiderna.

Kryssningar med NCL innebär s.k. Freestyle Cruising. Det betyder att man kan äta när man vill och med vem man vill. Det finns ett flertal restauranger med olika karaktär att välja på. På vissa får man betala en extra kuvertavgift. NCL:s fartyg är nästan alla från senare år och stämningen ombord är avslappnad. NCL är stora på kryssningar i Karibien, Medelhavet, Hawaiiöarna och Alaska.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med NCL?
Aktivitetsfyllda kryssningar – mycket att göra för alla åldrar! Atmosfären ombord är ledig och avspänd. Här förekommer inte någon s.k. dresscode på kvällarna som på många andra kryssningsfartyg. Det finns dock alltid någon restaurang där mörk kostym rekommenderas en eller ett par kvällar i veckan. Freestyle Cruising är ett uppskattat koncept av många som inte är så förtjusta i att ”klä upp sig” och som vill variera middagsmeny på kvällarna.

För vilka passar en NCL-kryssning bäst?
Alla som vill ha en kryssning med mycket fart och fläkt, som föredrar att inte ha fasta sittningar och samma bord på kvällarna. Barnfamiljer, singelresenärer och par uppskattar kryssningar med NCL, särskilt om man vill ha en kryssning med härlig avslappnad atmosfär.

 

Pris från 16 995 kr per person med flyg och balkonghytt 

 

 

 

Kryssningsrutt:

 

Hamn Ankomst Avresa
Miami, USA 16:00
Till havs
Till havs
St. Thomas, American Virgin 08:00 18:00
Road Town, Tortola, 08:00 16:00
Till havs
Nassau, Bahamas 12:00 19:00
Miami, USA  08:00
Kryssningspriset inkluderar:
  • Flygbiljett och flygskatter
  • Kryssning 7 nätter i balkonghytt
  • Helpension
  • Dryckespaket ingår (dryck upp till USD 15 per dryck).
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter

 

Pris från 16 995 kr per person med flyg och balkonghytt 

Priset kan komma att ändras i mån av platstillgång. Serviceavgift tillkommer ombord på 13 USD/pp och dag.  Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.