Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Karibienkryssa från Florida


Jorden runt med MSC Cruises

Kryssa i Karibien från Miami

Passa på att boka den kompletta resan till de vackra öarna i Karibien från hamnen i Miami. Nu kan ni välja på många olika kryssningsresor – allt från 7 nätter till 12 nätter, besök några öar eller 12 öar. Vi har tillgång till ett stort urval av olika kryssningar.
Man kan t ex besöka Ocho Rios, Cartagena, Cristobal, Puerto Limon, Costa Maya samt Cozumel. På 12-dagars kryssningen från Miami besöker ni Road Town, St Johns, Basseterre, Fort de France samt Philipsburg. Fantastiska rutter med härliga stopp längst vägen kommer göra er resa till ett ljuvligt minne.
Vi kan rekommendera att ha några nätter i Miami innan kryssning, med möjlighet till bra shopping och goda middagar och nöjen, för att sedan kliva på kryssningen som tar er runt i Karibien och bjuder på underbara vyer och fantastiskt service ombord.
Vill du stanna fler nätter här i Miami, före eller kanske efter kryssningen, går det fint. Vi planerar resan helt efter önskad reslängd och budget.

På detta förslag har vi just nu specialpris på utsideshytt med All Inclusive dryckespaket och alla måltider inkluderat, samt flygbiljett till Miami – från 15 990kr per person (fåtal hytter kvar).

MSC Cruises

erbjuder traditionell italiensk elegans och design med miljövänlig högteknologi. Upplev shower i fartygets fantastiska teater eller prova lyckan i Las Vegas-Casinot. Vackert pooldäck där du kan välja mellan fyra pooler och 12 jacuzzis samt ett 1500 km² stort SPA-område. Ombord finns det poolavdelningar som är barnfria som de äldre gästerna kommer säkert att uppskatta. Njut av det enorma fartyget, dess elegans och detaljrikedom. Från de eleganta trapporna med Swarovski-kristaller till lugnet vid Infinity Pool, som sträcker sig ut till havs, och horisonten i bakgrunden.

 

Priser från 15 990:-/person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur Sto/Got/Cph – Miami inkl. skatter
  • Hotellövernattning på hotell med läge på  Miami Beach ***
  • Kryssning 7 nätter – utsideshytt
  • Helpension under kryssningen
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Dryckespaket för hela familjen
  • Hamnskatter

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Servicavgift tillkommer ombord på 12,5 USD/pp och dag. Lokala hotellskatter i Miami tillkommer på plats.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden