Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Generationsresa


Familjesemester i Karibien i vinter Hummingbird Lifestyle TRavel


Generationsresa

Boka kryssning med Seaside och bo i härlig balkonghytt där du kan njuta av morgonkaffet till brisen av havsdoft medan båten lägger till i en ny hamn med nya möjligheter!

Här bor du 7 nätter i din ljuvliga balkonghytt, och all mat ingår såklart, dryckespaket självklart också samt dricks. Bjud med familjen till Florida och kryssa från Miami med en hotellnatt som är inkluderad före kryssningen börjar.

Pris från 14 500kr per person (baserat på familj 2 vuxna och 2 barn)

Balkonghytt, flyg och 1 hotellnatt  från 14 500 sek per person (baserat på två vuxna och två barn)

Kryssning är så perfekt för det finns något för alla. Avkoppling, underbar mat, roliga aktiviteter och lyxdestinationer som ni får möjlighet att besöka till drömpris. På MSC Seaside kan barnen roa sig med bland annat komplett bowlinghall, interaktivt äventyrsbad, zip-line, fotboll, basket eller lekplatser framtagna i samarbete med LEGO och Chicco. Det största problemet kommer vara att hinna med att göra allt.

Att kryssa i Karibien

är en riktigt perfekt semesterresa oavsett sällskap. Passa på och besök Karibien i höst med möjlighet att göra stopp på flera av Karibiens vackraste öar. Vill man stanna kvar ombord någon dag går det fint, och då har man ofta fartyget mer för sig själv då många väljer att gå av på öarna. Ombord finns det många olika restauranger att välja på och både mat och aktiviteter ingår. Vill man välja till dryckespaket för att kunna dricka öl, vin, drinkar, sodavatten eller en riktigt god kaffe på maten så är det en bra ide att inkludera. Vi har många kampanjer som just inkluderar dryckespaketet utan kostnad. Passa på och håll utkik efter våra kampanjer för just detta.

Kryssningen börjar i Miami varar 7 nätter i Karibien. Vi inkluderar hotell i Miami på ett väl utvalt hotell. Vill man förlänga ytterligare med en riktigt spännande Roadtrip i Florida  så går det fint att lägga till detta till denna kryssning. Vi skräddarsyr alla resor så bara berätta vad du vill uppleva, och hur du vill bo så ordnar vi det åt dig.

Med MSC Cruises fartyg MSC Seaside kryssar du bekvämt och med fartyg som erbjuder traditionell italiensk elegans och design med miljövänlig högteknologi.

Vill du veta mer om MSC Cruises? Läs här

 

Resefakta i pris  fr 14 500 kr ingår följande:
 • Kryssning 7 nätter med MSC Seaside, balkonghytt
 • Flyg Miami t/r
 • 1 hotellnatt innan kryssningen
 • Helpension under kryssningen
 • Easy dryckespaket & Premium internetpaket inkluderat
 • All underhållning
 • De flesta aktiviteter ombord
 • Hamnskatter

Är ni familj kan ni välja en “GRAND SUITE”

 • Dubbelsäng som kan omvandlas till två enkelsängar (på begäran). Rymlig garderob. Badrum med badkar.
 • Interaktiv TV. Telefon. Wifi-uppkoppling (tillgång mot avgift). Minibar och kassaskåp. Luftkonditionering.
 • Suite med yta på 58 kvadratmeter och rymlig balkong. I dessa suiter kan upp till fem personer bo bekvämt.
 • Förutom standardutrustningen i Grand Suite är Wellness Grand Suite utrustad med Technogym Kinesis träningsmaskin, som låter dig träna i lugn och ro i din suite.

Priset är ett frånpris baserat på att två vuxna och 2 barn reser ihop priset kan komma att ändras i mån av platstillgång.  Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden