Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kryssning Asien – en pärla i öst


Följ med på en spännande kryssning i Asien och upplev främmande kulturer. Välj bland flera kryssningar till Sydostasien för en garanterat upplevelserik resa. Kryssning erbjudanden – äventyr i öst. Kryssning Asien – häpnadsväckande vacker natur.

Gå på upptäcktsfärd i Vietnams huvudstad Hanoi och besök några av stadens tempel och pagoder. Enkolonnpagoden är byggd på en pelare i en liten damm och symboliserar en lotusblomma. Inom buddhismen är lotusblomman en symbol för lycka. Kryssningar till Asien är kryssningar till jordens största och mest folkrika världsdel. Kryssning erbjudanden – en inre resa. Kryssning Asien – med ett myller av färger, dofter och smaker.

Önationen Singapore är Sydostasiens minsta land. Själva namnet Singapore kommer från de båda orden ”singa”, som betyder lejon, och ”pura”, som betyder stad. I Asien är lejonet en urgammal symbol för mod och styrka. Med kryssningar till Singapore kan du enkelt och smidigt resa runt i ett av världens renaste länder. Ägna dig åt shopping eller vandra runt i Singapores botaniska trädgård, en orkidéträdgård med över 3 000 olika arter av orkidéer. Kryssning erbjudanden – en mångfald av upplevelser. Kryssning Asien – en kontrastrik resa.

Thailands huvudstad Bangkok välkomnar dig med ett leende. Smaka det thailändska kökets kryddstarka läckerheter såsom pad thai (nudelrätt) och tom yam goong (soppa). Med kryssningar till Bangkok har du möjlighet att upptäcka en mängd sevärdheter, besöka några av stadens buddhistiska tempel, shoppa, åka Bangkok Skytrain och betrakta floden Chao Prayas livliga båttrafik. Köp frukt på någon av stadens livfulla marknader. Kryssning erbjudanden – med ett leende. Kryssning Asien – med fart och fläkt.

Världsmetropolen Hongkong är ett perfekt resmål för dig som önskar en kombination av shopping, skyskrapor, modern arkitektur och strandliv. Koppla av på Stanley Beach och shoppa loss på livliga Temple Street Night Market.Kryssningar till Hongkong bjuder på livfulla dagar och mängder av aktiviteter. Kryssning erbjudanden–ett spännande äventyr. Kryssning Asien – där öst möter väst.

Vandra runt på Folkets Torg i Shanghai och ge dig ut på historiska utflykter på några av stadens museer. Se den mäktiga Huangpofloden på riktigt och varför inte besöka Peace Hotel? Det fridfulla hotellet byggdes på 1920-talet i jugendstil. Med kryssningar till Shanghai kan du lära dig mer om historian. Vandra omkring i de trånga gränderna i konstnärskvarteren TianZiFang. Betrakta sagolikt vackra gamla kinesiska byggnader i Yu Garden, med sina labyrinter av broar och stenpartier. Här tar du det perfekta fotot som blir ett minne för livet. Kryssning erbjudanden–en vacker resa. Kryssning Asien – en pärla i öst.