Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Guadeloupe kryssning i vinter


la-creole-beach-&-spa-guadeloupe7

14 dagars ljuvlig semester  med en Karibienkryssning 7 nätter på La Creole Beach Resort

Några av Karibiens vackraste och mest populära öar ingår i denna kryssning som även inkluderar 7 nätter på Guadeloupe. Man kan välja att starta resan med 7 nätter på Guadeloupe eller kanske avrunda kryssningen med 7 sköna dagar fyllda med sol
och bar och upptäcktsfärd på just Guadeloupe. Öarna i Karibien är Tortola och St Martin samt Antigua och charmiga lilla Martinique. Vill du läsa mer om kryssning i Karibien så kan du läsa här: Kryssning Karibien

Guadeloupe – Till havs – Tortola –  St. Maarten –  Antigua – Kingstown-Martinique-Guadeloupe

Välkommen till äkta Karibien! Denna kryssning startar från Guadeloupe, ön som liknar en fjäril och som separeras av en kanal. Upplev orörda stränder, marknad i Pointe a Pitre och god mat. Guadeloupe erbjuder både  Basse-Terre med vulkanen Soufriere och Grand-Terre med sina underbara ständer.

Guadeloupe består egentligen av två öar: Basse Terre och Grande Terre och som skiljs åt av ett 50 meter smalt sund som heter La Riviere Salee. Förrutom dessa två öar kan man även besöka de mindre öarna Marie-Galante, La Desirade och Petit Terre.
Basse-Terre är en bergig ö som hyser vulkanen la Soufrière. Här finns mycket regnskog och sköna långa stränder samt nationalparken Parc National de la Guadeloupe medan Grande Terre är mer låglänt. Huvudstaden heter Basse-Terre, men Pointe-à-Pitre, som ligger nära sundet mellan öarna är det ekonomiska centrumet och den största staden. Fram till år 2007 tillhörde ön Saint Bartelemy, men nu är Guadeloupe franskt.

Nu har du chansen att kombinera en vistelse här på Guadeloupe med att kryssa till några av de andra öarna i Karibien, med Costa Cruises fartyg Costa Magica som erbjuder olika längder av kryssningar. Denna kryssning är på 7 nätter och passar därför utmärkt med att kombineras med 7 nätter på Guadeloupe, före eller efter kryssningen. Flyg och skatter ingår också.

Priser från 24 900:- per person inkl flyg, 7 nätter hotell och kryssning

Läs mer om Costa Cruises

 

 

Kryssningsrutt:
Rutt Guadelope

Kryssningspriset inkluderar:
  • Flyg från Sverige till Guadelope t/r
  • Boende 7 nätter på hotell La Creole Beach Resort & Spa, Oceanviewrum inkl frukost
  • Kryssning 7 nätter del i hytt
  • Helpension på fartyget
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Hamnskatter

Vi bokar givetvis flyg samt hotellövernattning före och/eller efter kryssningen om du önskar. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler heta kryssningar