Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Guadeloupe kryssning


Bo på Dreams La Romana samt kryssning i Karibien Hummingbird Lifestyle Travel

14 nätters Karibien lyx och flärd väntar

Byt ut mörker och kylan i Sverige mot ljuvliga varma Karibien. År efter år har vi nöjda resenärer som kommer hem från denna kombinationsresa på två veckor i Karibien. Att kombinera en skön kryssning med spännande upplevelser både ombord men även på de stopp som erbjuds längs med kryssningsrutten, samt en veckas härlig avkoppling på en ljuvlig resort i Karibien är helt idealiskt.
Det tycker alla våra resenärer som gjort just denna resan, och som är riktigt nöjda med denna kombination av det bästa av två världar – i en.

En vecka sol och varma bad på ett 4-stjärnigt all inclusive hotell i Dominikanska Republiken kombinerat med en veckas kryssning i Karibien med helpension. Vad mer kan man begära?

Hilton La Romana

Intill den lilla fiskebyn Bayahibe, ligger Hilton La Romana på en helt underbar strand. Denna eleganta All Inclusive resort välkomnar dig till en fantastisk miljö och nästan allt är inkluderat. Hilton La Romana passar perfekt för alla – singlar, par eller familjer. Här finns sju à la carte restauranger, en bufférestaurang, två bistros och ett café. Här kan du välja något läckert från det franska, italienska, mexikanska, asiatiska eller det lokala köket.
Man kan välja olika kategorier boende på Hilton La Romana, allt från rum med utsikt mot trädgården, mot poolen eller belägna precis vid stranden.

Restaurangerna här på Hilton La Romana bjuder på fantastiskt god mat inspirerade från olika internationella kök. Vill man gå till caféet och beställa en espresso så gör man det och vill man ha en eller kanske två exotiska drinkar före middagen så beställer man enkelt detta i  baren. Allt ingår på denna resort, så enklare än så kan det väl knappast bli.

Kryssning 

Upplev de olika öarna i Karibien på en skön kryssning. Öar som inkluderas i denna resa är St Kitts, Antigua, Guadeloupe, Martinique och Dominikanska Republiken. Det finns många aktiviteter ombord för alla oavsett ålder och vill man koppla av vid poolerna finns det flera att välja på. Maten ombord i à la carte restaurangerna är italieninspirerad och ger dig angenäma middagsminnen. Att kryssa är enkelt och smidigt och allt är inkluderat i våra priser.
Dricks, måltider, aktiviteter ombord och dryckespaket är sådant som våra gäster tycker om att ha inkluderat så man vet precis vad semesterresan kostar.

I detta pris har vi valt att inkludera precis allting, dvs alla transfers, alla måltider, all dryck, balkonghytt ombord på kryssningen samt härligt boende på resorten Hilton La Romana.

Inkluderat dessutom är tillgång till Preferred Club på Hilton La Romana – och vad innebär det? Jo, att ni får tillgång till allt det här:

inkluderad i priset

VIP check in i speciell lounge
Tillträde till två lounger på resorten för afternoon snacks samt frukost bara för gästerna
Tillträde till två preferred club swimmingpools
Exklusivt inträde till Olio Restaurant för frukost och lunch
Uppgraderad minibar service med extra godsaker
Speciellt inträde till privat del av stranden
Badrock och tofflor
Likör och goda desserter som serveras i den privata loungen
Tidningar som levereras till rummet (om man önskar)

Priser från 35 800:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg Göteborg, Köpenhamn eller Stockholm tur och retur
  • 7 nätter på Dreams La Romana, i Deluxe Garden View Room i preferred club (se nedan vad som inkluderas)
  • All Inclusive på hotellet
  • Kryssning 7 nätter med Costa Cruises i utsideshytt
  • Helpension ombord
  • Dryckespaket All Inclusive
  • All underhållning ombord
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Transfer på destinationen
  • Serviceavgift / Dricks

 

PGUSTO gäller för vuxna och inkluderar ett urval av viner, mineralvatten och fatöl samt ett urval av cocktails, läsk, fruktjuicer och likörer. Vissa varumärken och drycker ingår inte och är markerade i barmenyn.

Priset är ett frånpris del i dubbelrum.  Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden