Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Karibien med Oasis of the Seas


Karibien kryssning med Hummingbird Lifestyle Travel

Karibien med Oasis of the Seas

Välkommen ombord på ett av världens största fartyg Oasis of the Seas. 7-nätters kryssning med spännande upplevelser, fantastiska shower och god mat ger dig en komplett semester.

Resan börjar redan i Orlando med en övernattning, vilket enkelt går att förlängas till flera nätter om ni vill ta tillfället i akt och besöka de roliga nöjesparkerna. Från Orlando är de ca 1 timmes transfertid till hamnen som heter Port Canaveral som denna kryssning utgår ifrån.

Vi har medräknat både flygbiljett från Sverige, med skatter och 7 nätters kryssning inkl. en hotellövernattning i detta prisförslag. Vill ni ordna flyg själva eller önskar få skräddarsytt upplägg så ordnar vi självklart det.

Denna kryssningsresa på 7 nätter går följande rutt:

Kryssningsrutt

Kryssningen startar dag 1 från Miami i Florida. Efter att ha checkat in och bekantat sig med fartyget kan man besöka någon av alla restauranger ombord och njuta av starten att ni nu är ombord på detta fina stora fartyg. Spännande!

Dag 2 tillbringar man till havs och då är det verkligen dags att glädja sig åt att man fritt kan prova alla aktiviteter ombord, det finns som sagt många att välja på.

Dag 3 är det dags för att upptäcka Haiti och Labadee. Här har vi möjlighet att se detta privata ö paradis i Karibien med orörda stränder, fantastisk natur och alla vattensporter. Antingen går ni av och upptäcker denna plats eller stannar ni kvar ombord och njuter av aktiviteterna på båten. Dag 4 är det Jamaica som står på tur att upptäckas. Dag 5 tillbringas till havs och dag 6 är äntligen dags för Mexico och Cozumel.

Boka ett komplett flyg-, hotell- och kryssningspaket, pris från 16 990 kr per person.  

Fler kryssningspaket finns att välja på om ni gillar andra rutter, eller kanske andra rederiet. Kryssningserbjudanden.

Kryssningspriset inkluderar:
  • Kryssning 7 nätter del i insideshytt
  • 2 nt hotellnätter
  • Helpension
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter
  • Dricks till personalen ombord

Frånpriset är dynamiskt och priset kan komma att ändras i mån av platstillgång.

I frånpriset på paketresan ingår flyg t/r Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till Miami, Hotellövernattning i Orlando vilket går att förlänga till fler nätter sam kryssning 7 nätter. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden