Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Karibien med Oasis of the Seas


Karibien kryssning med Hummingbird Lifestyle Travel

Karibien med Oasis of the Seas

Välkommen ombord på ett av världens största fartyg Oasis of the Seas. 7-nätters kryssning med spännande upplevelser, fantastiska shower och god mat ger dig en komplett semester.

Resan börjar redan i Orlando med en övernattning, vilket enkelt går att förlängas till flera nätter om ni vill ta tillfället i akt och besöka de roliga nöjesparkerna. Från Orlando är de ca 1 timmes transfertid till hamnen som heter Port Canaveral som denna kryssning utgår ifrån.

Vi har medräknat både flygbiljett från Sverige, med skatter och 7 nätters kryssning inkl. en hotellövernattning i detta prisförslag. Vill ni ordna flyg själva eller önskar få skräddarsytt upplägg så ordnar vi självklart det.

Denna kryssningsresa på 7 nätter går följande rutt:

Kryssningsrutt

Kryssningen startar dag 1 från Port Canaveral i Florida på östkusten, ca 1 timme från Orlando. Efter att ha checkat in och bekantat sig med fartyget kan man besöka någon av alla restauranger ombord och njuta av starten att ni nu är ombord på detta fina stora fartyg. Spännande!

Dag 2 och 3 tillbringar man till havs och då är det verkligen dags att glädja sig åt att man fritt kan prova alla aktiviteter ombord, det finns som sagt många att välja på.

Dag 4 är det dags att hoppa av båten om man vill, i Philipsburg på ön St Martin. Denna ö är lite annorlunda då den är uppdelad i två oberoende länder, holländska delen och den franska delen. Dock lever invånarna här harmoniskt med varandra. Man har tiden från man ankommer kl 8 på morgonen fram till kl 17.00 att uppleva denna ö. Den nederländska huvudstaden Philipsburg är ett shoppingparadis så var beredd på att få ditt shoppingbegär stillat. Shoppingstråket ligger längs kullerstensgator och smala mysiga gränder.

Dag 5 är det dags att kliva av båten i San Juan för nu har vi ankommit Puerto Rico. San Juan är den äldsta staden på den nordamerikanska kontinenten. De färgglada husen och torgen med flertalet statyer står i kontrast till den livliga och moderna staden som sjuder av energi. Båten ligger stilla här från kl 7 på morgonen och fram till 14.00.

Dag 6 ankommer vi Haiti och Labadee kl 09.30 och här har vi möjlighet att se detta privata ö paradis i Karibien med orörda stränder, fantastisk natur och alla vattensporter. Kl 17.00 är det dags att återvända mot Port Canaveral igen.

Dag 7 tillbringas ombord på fartyget då vi är till havs hela dagen utan stopp. Nästkommande dag anländer vi Port Canaveral i Florida, USA kl 6.00 på morgonen.

Boka ett komplett flyg-, hotell- och kryssningspaket, pris från 13 990 kr per person.  

Fler kryssningspaket finns att välja på om ni gillar andra rutter, eller kanske andra rederiet. Kryssningserbjudanden.

Kryssningspriset inkluderar:
  • Kryssning 7 nätter del i insideshytt
  • 2 nt hotellnätter
  • Helpension
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter
  • Dricks till personalen ombord

Frånpriset är dynamiskt och priset kan komma att ändras i mån av platstillgång.

I frånpriset på paketresan ingår flyg t/r Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till Miami, Hotellövernattning i Orlando vilket går att förlänga till fler nätter sam kryssning 7 nätter. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden