Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Familjekryssa på höstlovet


Kryssning Hummingbird Lifestyle Travel

Familjespecial på höstlovet

 

Independence of the Seas tar familjen på spännande äventyr i Karibien

5 nätter från Fort Lauderdale till Bahamas och Haiti.

Ombord finns något för alla! En mängd olika aktiviteter, såsom minigolf, Flowride, Skypad, stora poolområden och en mängd olika barer och aktiviteter kvällstid. Missa inte heller musikalen Greece och alla inkluderade restaurangupplevelser.
Ni får även uppleva några privata öar som fartyget lägger till vid, Labadee Haiti och Perfect Day at Cococay Bahamas. En helt underbar semester för hela familjen. Passa på och boka före 31 januari om ni vill få dryckespaketet inkluderat utan kostnad.

Välj mellan en mängd varierande hyttkategorier. Även flera av insideshytterna har en känsla av utsikt genom virtuella fönster där utsikten från fartygets utsida visas – i realtid!

För de vuxna som önskar lugn och ro, så finns det ett speciellt “solarium” med pool och solstolar, avsett för endast vuxna. Ombord bär  du hela tiden ett elektroniskt armband som du på ett enkelt och smidigt sätt använder när du låser upp din hyttdörr, betalar dryck eller äter på någon av restaurangerna som inte ingår.

 

Priser från 27 375kr för familjen 

2 vuxna och 2 barn som delar hytt. Priset inkluderar alla måltider (ej specialrestauranger), aktiviteter, underhållning ombord, samt skatter, avgifter och dricks. Dryckespaket ingår bara vid bokning senast 31 januari.

Paketet inkluderar
  • Kryssning 5 nätter i balkonghytt
  • Helpension (frukost, lunch, middag)
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter
  • Dricks till personalen ombord
  • Dryckespaket vid bokning senast 31 januari

Frånpriset gäller i mån av plats och balkonghytt för familjen. Flygbiljett och hotell ordnar vi åt er också. Vi sänder er gärna ett prisförslag på en komplett resa.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden