Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Familjekryssa på höstlovet


Kryssning Hummingbird Lifestyle Travel

Familjespecial på höstlovet – med flyg

 

Allure of the seas fr 45 900kr för hela familjen inkl flyg och hotell

7 nätter från Fort Lauderdale till Labadee/Haitit – Jamaica – Cozumel/Mexico – Fort Lauderdale

 

 

Allure of the Seas är tillsammans med systerfartyget Harmony of the Seas två av världens största fartyg. Fartygen är som ett resmål i sig självt då man kan välja på inte mindre än 20 restauranger och caféer och 42 barer runt om på båten. Fartyget kan även stoltsera med imponerande vattenrutschbanor, bland annat hittar du här världens största vattenrutschkana ‘Ultimate Abyss’, som tar dig hela 45 meter över havet. Här finns även tekniska finesser såsom robotbartenders och vill du gå på musikal, så varsågod. Både isshower, musikshower och vattenshower kan man välja på.  Varför inte strosa runt på fartygets alldeles egna Central Park, där träd och blommor ger dig lugn och harmoni. För barnen finns det aktiviteter som lekrum, barn- och ungdomsklubbarna Adventure Ocean och Teen Zone. Koppla av med spa-behandlingar och olika massager i Vitality Spa eller vid något av fartyget olika pooler.

Välj mellan en mängd varierande hyttkategorier. Även flera av insideshytterna har en känsla av utsikt genom virtuella fönster där utsikten från fartygets utsida visas – i realtid!

För de vuxna som önskar lugn och ro, så finns det ett speciellt “solarium” med pool och solstolar, avsett för endast vuxna. Ombord bär  du hela tiden ett elektroniskt armband som du på ett enkelt och smidigt sätt använder när du låser upp din hyttdörr, betalar dryck eller äter på någon av restaurangerna som inte ingår i helpensionen.

 

Priser från 45 900kr för familjen 

Paketet inkluderar
  • Flygbiljett för hela familjen till Florida t/r
  • Alla flygskatter
  • 2 hotellnätter i samband med kryssning
  • Kryssning 7 nätter (går uppgradera till balkonghytt)
  • Helpension (frukost, lunch, middag)
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter
  • Dricks till personalen ombord

Frånpriset gäller i mån av plats och insideshytt men går enkelt att uppgradera mot tillägg. Flygbiljett och hotell ordnar vi åt er också. Vi sänder er gärna ett prisförslag på en komplett resa.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden