Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kalinago Beach Resort


Resor till Grenada's kalinago beach resort Hummingbird Lifestyle Travel

Kalinago Beach Resort

hum_pippi_3stor

Välkommen till denna lilla, trivsamma hotellpärla som ligger lugnt och skyddat på den omtalat vackra stranden Morne Rouge Bay. Det lilla formatet och en lite mer långgrund strand än på Granada i övrigt, gör Kalinago lämpligt för såväl familjer som par. Med det lugna fina läget direkt vid stranden och möjligheter till lite mer förströelse som shopping mm endast några minuter härifrån, kan alla smakriktningar och behov tillgodoses!

Ett personligt och trivsamt litet hotell där samtliga 29 rum har utsikt mot havet. Alla rum har balkong eller terrass och går i färgstark och typisk karibisk stil.
Rummen är utrustade med luftkonditionering, takfläkt, flatscreen-TV, iPod dockningsstation med klockradio, direktvalstelefon, Wi-Fi/trådlöst internet, kaffebryggare, hårfön, värdeskåp, strykjärn & strykbräda. Badrummen har dusch & badkar.

Fedeli´s Restaurant alldeles vid hotellet, är byggt i tidstypisk karibisk stil och erbjuder såväl en innehållsrik, fräsch och nyttig frukost, som ett rikt menyval för både lunch och middag. Kocken gör sitt för att fresta dina smaklökar och lockar med både inhemska specialiteter och internationella rätter. Baren finns i samma byggnad och erbjuder allt för just din avkoppling.

Hotellet, som öppnades i slutet av 2009, är mycket uppskattat av våra tidigare gäster. Hit reser man gärna tillbaka!

Antal rum 29
Restaurang Ja
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Nej
Butiker Nej
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Konferenslokaler: Här finns även en utmärkt lokal för möten, konferenser och event, med plats för upp till 162 personer i biosittning. Här finns också hi-speed Internet och personlig mötesvärd som ser till att allt fungerar.

Fler hotell och resorts Grenada

Erbjudanden Grenada