Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Julkryssning Karibien


Kryssning i Karibien Hummingbird Lifestyle Travel

Kryssa i Karibien från Miami

Passa på att boka den kompletta resan till de vackra öarna i Karibien som utgår från hamnen i Miami. Nu har ni chansen att lämna svenska december och julbestyret och flyga med oss till Miami där en hotellnatt väntar. Dagen därpå går ni ombord på MSC divina som tar er med på äventyr till den karibiska turkosa ö-världen. Öarna som ingår i just denna kryssning är bland annat St. John’s (Antigua och Barbuda), Basseterre (S:t Kitts & Nevis), Pointe-à-Pitre (Guadeloupe), Road Town (Virgin Islands (Bridgetown), Philipsburg (St. Maarten),

Kryssningen börjar den 20 december från Miami och återkommer till Miami igen den 30 december. Flyg till Miami ingår samt en hotellnatt före kryssningen. Vill ni stanna kvar och även fira nyår i Miami så går det enkelt att ordna via oss. Vi rekommenderar också att förlänga resan före kryssningen börjar om ni har tid till detta. Miami bjuder på bra möjligheter till bra shopping och goda middagar och nöjen, för att sedan kliva på kryssningen som tar er runt i Karibien och bjuder på underbara vyer och fantastiskt service ombord.

MSC Cruises erbjuder traditionell italiensk elegans och design med miljövänlig högteknologi. Upplev shower i fartygets fantastiska teater eller prova lyckan i Las Vegas-Casinot. Vackert pooldäck där du kan välja mellan fyra pooler och 12 jacuzzis samt ett 1500 km² stort SPA-område. Ombord finns det poolavdelningar som är barnfria som de äldre gästerna kommer säkert att uppskatta. Med MSC Divina upptäcker ni en kryssning lik ingen annan – ett utmärkt semestermål i sin egen rätt, som erbjuder någonting spännande för alla, hela tiden. Njut av det enorma fartyget, dess elegans och detaljrikedom. Från MSC Divinas riktiga stentorg till hennes teater i Broadway-storlek. Från de eleganta trapporna med Swarovski-kristaller till lugnet vid Infinity Pool, som sträcker sig ut till havs, och horisonten i bakgrunden.

 

Priser från 22 999:-/person

Erbjudandet gäller avresor med MSC från Miami på avgång den 20 december och varar 10 nätter samt inkl. en hotellnatt, alla måltider, dryckespaket, serviceavgift och flygbiljett till Miami t/r.

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur Sto/Got/Cph – Miami inkl. skatter
  • 1 hotellnatt på hotell i Miami Beach ***
  • Kryssning 10 nätter
  • Helpension under kryssningen
  • Dryckespaket
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Hamnskatter
  • Serviceavgift ingår också!

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Servicavgift. Lokala hotellskatter i Miami tillkommer på plats.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden