Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Seychellerna jubileumresa


cabana mahe

Upplev Seychellernas vackra ö-rike

Ta med familjen till Seychellerna. Ett ljuvligt resmål som passar alla oavsett budget eller sällskap. Ni flyger enkelt över till Mahe och väl framme har vi förbokat nyöppnade Carana Beach Resort åt er, perfekt läge på norra delen av ön Mahe.

Väder och klimat är ganska stabilt året om, räkna med runt 30 grader medeltemperatur med ljumma vindar från Indiska Oceanen. Många väljer att kombinera flera av öarna, medan vissa gillar att koppla av och bara njuta av värmen, solen, stränderna, naturen och bara att få vara. Detta paket passar dig – er som just bara vill vara. Boendet kan inte vara bättre då ni kommer att få bo på underbara och nya fräscha Carana Beach Hotel som ligger perfekt längst ut på spetsen på norra delen av ön Mahe. Ni kan räkna med att få vara helt i fred här, och nästan ha stranden för er själva. Vit, varm, mjuk och med sköna vågor som rullar in mot stranden, bättre “musik för öronen” går nog inte att hitta. För att ni ska kunna koppla av till 100% har vi valt att redan från början baka in både den goda frukostbuffen och gourmetmiddagen i priset, så ni har dessa måltider “betalda” redan.

Carana Beach Resort

bjuder också på goda luncher om ni vill ha det också inkluderat, eller planerar ni kanske att låta lunchen intas på någon trevlig utflykt, kanske vill ni följa med på vandringstur, eller på en snorklingsupplevelse på en catamarantur? Utforska gärna stränderna, regnskogen och varför inte paddla kajak i mangroveträsken. Att resa över till en av de närliggande öarna är också något som de flesta väljer att göra. Med båt från Mahe kan man lätt åka över till Praslin och La Digue. Vill man åka till andra öar kan man också flyga med inrikesflyg eller följa med en båttur ut bland öarna.

Gör er redo för en avslappnad varm och behaglig semester på en av de mest vackraste destinationer. Frodig grönska, världsberömda stränder och varma Indiska Oceanen väntar på er.

Inspireras på vår blogg: Seychellerna inspiration

 

Erbjudande:

  • Flygresa tur och retur Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Mahé
  • Välkomst av vår representant på Mahe
  • Transfer till hotellet på Mahe
  • 8 nätter på lyxiga Carana Beach Resort i en bungalow med havsutsikt
  • Frukost och middag ingår –  varje dag
  • Transfer från hotell till flygplats
  • 24 timmars jourservice
  • Incheckat bagage 1 styck per person
  • Måltider ombord på planet

Pris från 29 995 kr per person

 

Upplev mer av Mahe genom en guidad vandringstur  som sedan avslutas med segling ut i vackra Baie Ternay Marine Park, heldagstur med Creole lunch! 1450 sek per person

Du kanske även är intresserad av

Fler inspirationsresor