Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Jorden runt på 119 dagar


Jorden runt med MSC Cruises

Jorden runt kryssning med MSC Cruises

Jorden runt kryssning med MSC Cruises. Nu kan du boka ditt livs äventyr med avresa i januari år 2021! En 118 nätters kryssning runt om i världen som avgår den 7 januari.

Missa inte chansen att få besöka 53 fantastiska destinationer i 33 länder!

Här nedan kan du se några av de häftiga platserna du kommer att upptäcka:

Puerto Limon på Costa Rica, San Francisco i USA, Honolulu i USA och vidare till Sydney i Australien. Ni får även besöka Tokyo i Japan, Hongkong och Vietnam samt Singapore och Jordanien.

Ombord på vackra skeppet, MSC Poesia kommer ni att få uppleva en värld av komfort, skapad för att överraska och glädja. Det finns så mycket att njuta av, från den spektakulära vattenfallsfoajén till Zen Garden, en autentisk japansk sushi-bar, och MSC Aurea Spa-avdelningen med ångbastu, bastu och gudomlig massage för att skämma bort både kropp och själ – det perfekta stället att varva ner. För de mer aktiva finns det till och med både basket och tennisbana ombord. Vill ni spela shuffleboard eller gå på gymmet, kanske spela minigolf, ja det finns massor att göra ombord. Plus 3 simbassänger, 4 bubbelpooler och en gigantiskt poolområde med bioskärm, för att nämna några av härligheterna ombord.

15 utflykter ingår i bokningen och naturligtvis kan andra utflykter bokas både i förväg eller under kryssningen. Dessutom kommer ett dryckespaket ingå och 30% rabatt på alla tvätttjänster.

För den här once-in-a-lifetime kryssningen kommer vi belöna medlemmarna genom att tredubbla medlemspoängen för den upplevelsekategorin som är valt vid bokningstillfället, så att MSC Voyagers Club-medlemmar kan njuta av alla extra privilegier direkt!

I kryssningspriset ingår även helpension, all underhållning, dryckespaket till måltiderna samt vald hytt.

Priser från 134 949:- per person

jordenrunt-kryssning

Resefakta, detta ingår:
  • Kryssning 116 nätter
  • Helpension ombord
  • Dryckespaket (öl, vin, vatten, läsk till måltiderna)
  • 15 utvalda utflykter
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter
  • 30 % rabatt på tvättservice

Prisexemplet avser del i insides dubbelhytt kategori Bella och i mån av platstillgång. Serviceavgift tillkommer ombord på 10 Euro/pp och dag. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden