Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Ja Jebel Ali Beach Hotel


hum_pippi_4stor

Jebel Ali Beach Hotel är ett fullödigt hotell med allt du kan önska dig. 231 rum och sviter med utsikt mot havet, den egna marinan och hotellets vackra trädgårdsanläggning. Som en del av Ja Jebel Ali Golf Resort, finner du här en fin palmkantad strand, ett härligt Spa, två swimmingpools och ett flertal restauranger. Den rastlöse får sitt lystmäte med ett rikligt urval av sportaktiviteter där golf är ett av de självklara alternativen. Även de mindre familjemedlemmarna har det väl förspänt med barnklubb, sin egen pool och många aktiviteter. Det här är ett idealiskt familjealternativ för dig som vill bo bekvämt och bra!

Rummen:
Här finns följande rumskategorier: Garden View, Family Garden View, Sea View, Family Sea View och Superior Garden View.
Samtliga rum är utrustade med: Flatscreen-TV, DVD-spelare, fritt Wi-Fi, direktvalstelefon, kaffe-och tebryggare, värdeskåp, minibar, hårfön. Badrum med dusch/badkar och badrumsartiklar samt badrockar. Storleken varierar mellan 30 kvm för standardrummen och 60 kvm för familje-och superiorrummen.

Restauranger:
Jebel Ali Beach ståtar med sju restauranger med en varierande profil, som tillfredsställer de flesta smakriktningar. Här äter du europeiskt, asiatiskt, orientaliskt – du har något från alla världsdelar!
När du blir sugen på någon förfriskning, har du nära att släcka törsten på någon av hotellets tre barer, i hotellbyggnaden, trädgården och på stranden.

Spa:
I anslutning till saltvattenpoolen finner du ett Spa i två plan och med en yta på hela 900 kvm. Här kan du välja på flera välgörande behandlingar, utförda av den välutbildade personalen. Den läckra utsikten över havet får du på köpet. Njut!

Sport & motion:
Inom anläggningen finner du deras egen 9-håls, par 36 championship golfbana i en utsökt, vacker miljö och med utmaningar för golfare på alla nivåer!

Ett komplett och välutrustat gym finns för den som vill behålla eller förbättra fysiken. Här finns också utmärkta förutsättningar för dig som vill spela tennis, squash, volleyboll, badminton eller krocket. Vattenpolo kan också erbjudas sällskapet som önskar så. Fotboll, petanque och bordtennis är andra aktiviteter som med fördel kan utövas här. Precis som det anstår en komplett semesteranläggning av rang!

Erbjudanden Ja Jebel Ali Beach Hotel

Kommer inom kort…

Antal rum 231
Restaurang 7
Bar 3
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool 2
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Nej
Gym Ja
Butiker Nej
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Konferenslokaler: Fyra konferenslokaler på sammanlagt 737 kvm ger goda möjligheter till möten eller konferenser av olika slag. Det finns självklart tillgång till all den utrustning du behöver i sammanhanget.

Du kanske även är intresserad av: