Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Tobago (fullbokad)


Resa Tobago Egen Villa Pool Hummingbird Lifestyle Travel

TOBAGO KVÄLL – Fredag den 22 september kl 17.00-18.30 hos Hummingbird Lifestyle Travel.
(Gibraltargatan 17 i Göteborg)

Tobago är en vacker oexploaterad ö i Karibien. Det som är speciellt med ön är att den är frodig och bjuder på vackra stränder. Här råder ett lugn och man kan verkligen känna en avslappnad känsla redan vid ankomst till flygplatsen.

Kom och låt dig inspireras och lär mer om denna vackra ö i Karibien.

Som gästtalare har vi Duane Dove – som är Sveriges enda kakaobonde med eget plantage på Tobago. Han kommer att bjuda på rom- och chokladprovning under kvällen, missa inte det.

Duane Dove är även en känd sommelier och krogprofil i Stockholm. Hans specialitet är just rom, den spritsort som på senare år fått ett riktigt uppsving i Sverige. Duane Dove är uppväxt i Tobago och vill dela med sig av sina favoritplatser på Tobago, och berätta mer om hur man kan uppleva denna vackra lugna ö på absolut bästa sätt.

Vi kommer även att berätta om aktuella kampanjer och annat smått och gott till er som tar en timme ur er kalender för att komma och lyssna och inspireras.

NÄR: Fredag den 22 september
VAR: Gibraltargatan 17 i Göteborg (vitt trähus vid Chalmers – parkering finns precis utanför huset)
TID: kl 17:00-18.30
ENTRE: 150 kr per person för provningen

Program: Välkommen och introduktion till kvällen därefter följer en presentation av Tobago som resmål ca 30 minuter följt av smakprovningar.

Anmälan görs till info@hummingbird.se  (max 20 gäster) först till kvarn gäller. 

Empty tab. Edit page to add content here.

Tobago ligger i södra Karibien. En liten pärla som har många återkommande gäster tack vare sin vackra natur, sköna stränder och avslappnade atmosfär.

Klimatet är tropiskt och öarna ligger söder om orkanbältet. Här finns två årstider, regnperiod mellan juni och december och torrperiod mellan januari och maj. I havet kan man räkna med ca  26 °C året runt och luften mellan 25 och 35 °C. Det råder en ständig varm brist och här på Tobago njuter man självklart av de underbara stränderna, det klara vattnet, den avslappnade livsstilen och de sköna musiktonerna. Hit åker du för att varva ner och uppleva den äkta karibiska atmosfären. Här fångar du dagen och njuter men den lite mer nyfikne har även mycket att upptäcka! Tobago är endast 30 kvadratkilometer och är lätt att ta sig runt på egen hand, antingen med taxi, hyrbil eller lokalbussar.

Resa Tobago Egen Villa Pool

Entre Tobago chokladplantage upplevelse med Hummingbird

Adress: Gibraltargatan 17 Göteborg, i ett vackert vitt trähus sitter vi 25 personer och arrangerar resor till världens alla hörn, kika efter detta hus så kommer du rätt. Stor parkering finns framför huset med många lediga platser. Bussar går också till vårt område från Korsvägen, eller Linneplatsen.

hus

Hummingbird Lifestyle Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17, Göteborg
Telefon: 031-81 43 10
Mail: bokning@hummingbird.se
www.hummingbird.se