Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Fantastiska Mauritius


Dinarobin hotel golf & spa Hummingbird Lifestyle Travel

Söker du ett paradis med kritvita stränder, korallrev och gröna bergstoppar med bra möjligheter till exotiskt djuphavsfiske? Vill du även ha möjlighet att bättra på din golfsving så är ditt resmål Mauritius! Atmosfären på Mauritius är så vänlig och får dig direkt på ett bra humör. Den ljuvliga naturen och de fantastiska stränderna gör ön till en given favorit.

Dinarobin Hotel Golf & Spa

På femstjärniga Dinarobin Hotel Golf & Spa bor du i svit med hänförande utsikt från privat veranda – åt ena hållet med havsutsikt över Indiska Oceanen och åt det andra hållet ligger foten av berget Le Morne. I detta himmelrike för lugn och själslig frid har inget lämnats åt slumpen. De fantastiska poolerna i harmoni med generösa trädäck, exotiska trädgårdar och terrasser till varje rum gör Dinarobin till något av en symbol för Mauritius tropiska och eleganta profil.

I resan ingår:

  • Flyg t/r Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Mauritius
  • Transfer t/r flygplats – hotell
  • 10 nätter på Dinarobin Hotel Club Junior Svit Beach Front Room
  • Frukost

Pris från 44 990 kr/person.

Rabatt på 6 800 kr per person dras av vid bokningstillfället om bokningen görs mer än 30 dagar före avresa. Priset kan komma att ändras i mån av platstillgång. Det går att skräddarsy resan med fler nätter i Mauritus. Med reservation för slutförsäljning.

Reseperiod: 25 januari – 17 april 2016 och 1 – 14 oktober 2016
Gör så här:

Boka på telefon 031–81 98 30 eller bokning@hummingbird.se. Uppge kod Infinite Mauritius.

Du kanske även är intresserad av: