Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Huvafen Fushi


Resor till Maldiverna's huvafen fushi

hum_pippi_5stor

Huvafen Fushi

En underbart vackert belägen och mycket lyxig semesteranläggning på North Male Atoll i Maldiverna. Njut och koppla av i den bungalow som faller dig bäst i smaken. Oavsett vilken du väljer, så kan du förvissa dig om en fantastisk vistelse i paradisisk miljö, dessutom med tillgång till all modern teknik. Varför inte även uppleva en spabehandling som sker under vattnet eller pröva på ett gott vin i annorlunda vinkällarmiljö! Huvafen Fushi ligger 30 minuters resa med motorbåt från Males internationella flygplats. Alternativt tar du dig hit på 15 min med sjöflygplan.

Alla bungalows har ett möblerat soldäck med privat pool, takfläkt, en stor flatscreen-TV 32/40″ med satellitkanaler, en DVD-spelare & ljudsystem från Bose, direktvalstelefon samt värdeskåp. I det tillhörande badrummet finns en regndusch och ett separat badkar. Bungalowerna är byggda över vattnet eller ligger vid stranden.
Välj mellan: Beach Bungalow, Lagoon Bungalow, Deluxe Beach Bungalow, Ocean Bungalow, Cube (extra rymligt och välutrustat) samt topprummen Beach Pavilion och Ocean Pavilion.

Huvafen Fushi erbjuder sex olika restauranger och barer för olika smakriktningar och behov.
Restaurang Salt är byggd över vattnet med ett öppet kök där dagens fångst tillagas och blir till fantastiska fisk-och skaldjursrätter.
Celsius är den avslappnade restaurangen med en tillbakalutad attityd som erbjuder en variation av anpassade måltider för frukost, lunch och middag.
Fogliani´s serverar dig italienska godsaker, bland annat traditionella pizzor som bakats i vedeldade ugnar. I en miljö under palmerna precis vid havskanten, låter det inte fantastiskt?

Upplev en sofistikerad avslappning i någon av barerna Umbar eller Raw. Vinbaren Vinum imponerar med ett stort urval av viner såväl av traditionella som modernare märken och kvaliteter.

På Lime Spa erbjuds kroppsbehandlingar i behandlingsrum som ligger under vattenytan. Du kan njuta av en simtur i den härliga infinitypoolen och öva yoga i yogapaviljongen. Här kan du också prova på nattfiske.

Antal rum 44
Restaurang 4
Bar 2
TV Ja, 32-60″ LCD
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja + prival pool
Barnpool Ja
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Nej
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Fler hotell & resorts Maldiverna

Erbjudanden Maldiverna