Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Hurtigruten Cruise


hurtigruten

Hurtigruten Cruise – Betagande naturscenerier och ögongodis

Ett måste för dig som söker naturens skönhet. Världens vackraste sjöresa! Ja, det brukar man kalla resan längs Norges fascinerande kuststräcka.

Upptäck Norges ändlöst vackra kust i sommar- följ med på en resa med Hurtigruten. Med Hurtigruten kommer du naturen inpå livet och får besöka hamnar som andra fartyg inte når in till. Hurtigruten erbjuder även upplevelserika expeditionsresor till Grönlands nationalpark och till Antarktis djurvärld. En resa med Hurtigruten är idealisk för dig som är naturälskare och inte minst för den som tycker om äventyr och en aktiv semester. Med Hurtigruten får man uppleva många häftiga utflykter. En resa med Hurtigruten är det absolut bästa sättet att uppleva Norges Fjordar.

Vad kan man förvänta sig av en kryssning med Hurtigruten?

Förvänta dig inte vad en traditionell kryssning erbjuder. Här lyser casinon, pool och glittriga sjower med sin frånvaro. Hurtigruten erbjuder en bekväm resa med moderna fartyg och ett kök av bra klass. Hurtigruten fungerar även som transportör för lokalbefolkning som reser mellan olika städer/hamnar, vilket gör att publiken är starkt varierad. Här möts turister och lokalbefolkning under resan. Du får fantastiska naturupplevelser som aldrig suddas ut!

För vilka passar en kryssning med Hurtigruten bäst?

Den som söker en naturupplevelse för livet och inte i första hand söker lyx, flärd och tjusiga middagar. Medelålders eller mer mogen publik dominerar ombord.

Erbjudanden - Hurtigruten

Du kanske även är intresserad av: