Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Hotell i Dubai


Dubai – Överdådig lyx och 28 grader året runt!

Fascineras av världens högsta byggnad, lyxhotell och världens bästa shopping – men också kulturella sevärdheter, underbara stränder, perfekt klimat!

Historien bakom Dubai, är nästan som en saga – den är nästan osannolik. För ett par decennier sedan var detta i stort sett ett ökenlandskap, som på denna korta tid byggts upp och förvandlats till en av världens mest attraktiva destinationer för såväl den semestertörstande, som för affärsfolk från hela världen. Nästan allt som byggts, är antingen unikt i sitt slag eller störst/högst. Här återfinner du Burj Khalifa som är världens idag högsta byggnad med sina 164 våningar och 828 m höjd. Men du finner också världens största konstgjorda ö -Palm Island – som är en syn för ögat och ett under av arkitektonisk konst och finess.
Den förmånliga shoppingen är vida känd och väl värd att upptäcka med alla stora världsmärken representerade på plats. De underbara stränderna och de fantastiska hotellen, ramar in detta till en enastående destination som imponerar även på de mest kräsna. Strax utanför Dubai, kan du fortfarande se den slående kontrasten med ökenlandskap, landsbygd och förbipasserande Beduiner med sina kameler.
Allt fler stora evenemang äger rum här, som en effekt av den vilja man har om att skapa en given världsscen för möten och såväl idrottsevenemang som affärsevent. Som juvelen i kronan, utöver allt annat, finner du ett behagligt klimat som alltid ger dig en genomsnittlig dagstemperatur omkring 28 grader.

Vi har haft det höga nöjet att handplocka våra främsta favoriter bland de många luxuösa och fascinerande hotellen i Dubai. Reser du med oss, vet du att standard, komfort, service och kulinariska upplevelser är i absolut världsklass! Välkommen till Dubai.

Hotell Dubai

Du kanske även är intresserad av: