Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Holland America Line Cruises


Nieuw

Holland America Line Cruises – Högsta klass i lagom format

Här får du en traditionell kryssningsupplevelse av högsta klass! Du färdas i en lugn, avspänd och mogen atmosfär och ett lagom stort kryssningsfartyg.

Ett anrikt rederi med anor från slutet av 1800-talet då man började segla på New York. Idag är Holland America Line ett modernt rederi med fartyg i toppklass – dock med betoning på medelstora och något mindre fartyg än genomsnittet. Du erbjuds en femstjärnig, traditionell kryssningsupplevelse med betoning på avkoppling, lyx och god mat.
Kryssningar finns till samtliga sju kontinenter.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Holland America Line?

En traditionell kryssningsupplevelse för de flesta, även om yngre och barnfamiljer också förekommer. Holland America Line har flera gånger fått utmärkelser för sitt högklassiga kök och fartygen är i toppklass, men i något mindre stort format än många andra rederiers. Det gör också att känslan och stämningen ombord är något mer intim och personlig. Holland America Line besöker många lite mer exotiska hamnar och destinationer, vilket lämpar sig för den kanske något mer resvana publiken.

För vilka passar en kryssning med Holland America Line bäst?

Vi tror att främst par med tidigare kryssningserfarenhet som uppskattar det fina köket, en lugn atmosfär och nya exotiska platser, passar allra bäst på en Holland America Linekryssning.

Erbjudanden - Holland America Line

Just nu har vi inga specialerbjudanden med Holland America Line men kontakta gärna oss med dina önskemål så hjälper någon av våra kryssningsexperter dig.

Bokningsförfrågan

Du kanske även är intresserad av: