Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kryssning m nytt fartyg


Kryssa med Celebrity till Karibien Hummingbird Lifestyle Travel

Kryssa med nya EDGE i Karibien i vinter.

Handelsbankens erbjudande: Gratis lounge på flygplatsen, värde 400kr per person

Just nu bokar vi för högtryck nya fartyget Edge som kastar ankar för första gången 16 december 2018. Denna 7-nätters kryssning avgår Fort Lauderdale och kommer att kryssa i både östra och västra Karibien.

Detta nya fartyg etablerar en helt ny fartygsklass. Fartyget kommer att förändra kryssningsupplevelsen med helt ny design och teknologi. Den stora nyheten är “the Magic Carpet” som är en slags glasveranda som förflyttar sig mellan däck 2 och 16.
Dvs funktionen kan ändras beroende på vilket däck verandan används på. På däck 16 kommer the Magic Carpet vara en läcker specialrestaurang med fantastisk utsikt. På däck 14 blir det en förlängning av poolområdet och på däck 5 förlängs restaurangen. På däck 2 kommer «The Magic Carpet» att vara en ny plattform för att gå i land och härifrån kommer nya luxuösa tenderbåtar att transportera gästerna i land.

Fartyget kommer att avgå fort Lauderdale i Florida och vill ni kombinera kryssning med en kul och spännande Florida upplevelse kan det rekommenderas skarpt. I detta paket ingår flyg tur och retur och 2 hotellnätter i Fort Lauderdale samt en 7-nätters kryssning med helpension.

Ombord på Celebrity Cruises fartyg känner du dig alltid mycket omhändertagen. Ypperligt bra service, med bra standard på hytter och fartyg och underbar mat. Fartyget Edge är ett helt nytt innovativt och fräscht fartyg som kommer göra din kryssningssemester till en underbar upplevelse.

Komplett pris med både kryssning, flyg och hotell samt flygskatter ingår.

Priser från 22 970:- per person

Kryssningen avgår från 9 december och fram till april 2019, olika datum och olika rutter, så hör med oss om den rutt som ni är mest intresserad av.

Adge

Kryssningspriset inkluderar:
  • Flyg tur och retur inkl. skatter/avgifter
  • 2 hotellnätter i Miami / Fort Lauderdale innan kryssningen
  • Kryssning 7 nätter
  • Utsideshytt
  • Helpension
  • All underhållning ombord
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Hamnskatter och avgifter inkluderat
  • Dryckespaket ingår

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av plats. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler heta erbjudanden