Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Familjeresa m all inclusive


Barbados resor med Hummingbird Lifestyle Travel

Sugar Bay Resort –
en av Barbados mysigaste “all inclusive” resort

Barbados, denna fantastiska ö som har allt från kritvita sandstränder, bra restauranger, trevliga människor och rytmisk reggaemusik. Är ni dessutom sportintresserade, så finns här det mesta inom vattensporter, golf och ridning.

Sugar Bay Beach Resort ligger på Palm Beach och är en av Barbados trevligaste all inclusive resort. Varför? jo för att här ingår det riktigt hög klass på måltiderna, och det finns flera restauranger att välja på. UMI Asian Fusion till exempel där Roberto lagar sushi som enligt tripadvisor och alla gäster, är överlägset den bästa på hela ön. Testa du med när du är på Barbados. Här på denna resort finns det många olika restauranger, allt från Reef Restauarant som bjuder på goda karibiska rätter till Sizzle Steakhouse som bjuder på öns största burgare. Här finns även The Lazy Mongoose Pub där man kan hänga på kvällarna för att träffa andra gäster och ha kul. Bars at Sugar Bay är baren som alltid är öppen för gästerna och där alla drinkar är “on the house”. Det finns förutom Bars at Sugar Bay – 4 andra barer som bjuder på goda drinkar, när du är törstig.

Vill du hålla dig “fit for fight” så rekommenderar vi att du tillsammans med resortens PT Jacob följer med på box klasser eller kanske yoga? Varje dag delas det ut ett schema med de olika aktiviteterna som är gratis för gästerna.

En annan kul intressant höjdpunkt är att se på när hästarna från närbelägna racebanan kommer ner till havet och stranden för att få ett morgonbad i havet, vilket sker varje dag tidig morgon runt ca 5-6 tiden, så är du vaken tidigt håll ögonen öppna för detta. En magisk upplevelse att se på.

Förutom detta så finns här ett gym, två pooler, lång härlig sandstrand, en kidsclub, 5 barer och 5 restauranger och det är en all inclusive anläggning som varit familjägt i många år och som har en fantastisk service, vilket märks redan vid incheckning.

Här finns rum med både balkong, terrass, havsutsikt och poolutsikt.

Priser från 19 995:- per person

Resefakta, detta ingår
  • Flygbiljett med skatter
  • 8 nätter i ett Family Deluxe Room
  • All Inclusive, premium – alla måltider, dryck- både drinkar, vin och öl och alkoholfria drycker
  • Transfer tur och retur flygplats – hotell
  • 20USD SPA credit
  • Skräddarsytt, går att ändra förlänga
  • Resperiod 1 oktober till 31 december

35% rabatt på rumstyper Signature, Family Suites, Oceanfront Rooms och Oceanfront Family Suites

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Barbados

Fler inspirationsresor