Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Medelhavets Pärlor till sjöss


Flyg-Kryssning-Barcelona-MSC-Cruises

Njut av västra Medelhavet i sommar

Vill du koppla av? Njuta av värme och sol? Vakna och somna till ljuvlig havsutsikt? Uppleva några av Europas finaste destinationer? Resa med allt inkluderat?  Då kanske en kryssning kan passa dig fint. Flygbiljett tur och retur samt transfer från flygplatsen till hamnen ingår också. Du flyger enkelt och bekvämt till Barcelona där transfer väntar på dig redan på flygplatsen och tar dig till hamnen. Du går ombord på kryssningsfartyget och gör dig hemmastadd i den fina bekväma balkonghytten.

MSC Cruises är ett italienskt rederi och har satsat extra mycket på att servera fina vällagade måltider. Allt ingår så du kan njuta av en stor frukostbuffe, välja bland de olika restaurangerna då du vill äta din lunch och på kvällen är det 3-rätters middag som gäller.

All Inclusive ingår också vilket innebär att du har all dryck inkluderat. Allt från vin, öl till olika drinkar som serveras i baren. Kaffe på maten, eller önskar du en cappuccino? Det enda problemet kan vara att välja bland det stora utbudet som finns ombord.

Denna kryssning startar i Barcelona och du får uppleva en 7 dagar/7 nätters kryssning som gör stopp i Korsika, Rom, La Spezia, Genua , Cannes och Mallorca.

Ombord har du aktiviteter som passar både stora som små, god mat och fin service.

Kampanj! Boka din kryssning innan den innan den  31/3 och få All Inclusive dryckespaket på köpet (värde 3360 kr per hytt).

Detta prisex avser avresa den 4 oktober! Alla avgångar har olika priser så observera frånpriset och ring oss alltid för aktuellt pris!

Priser från 12 218:- per person

Avresa varje onsdag under perioden 26 april – 11 oktober.

Kryssningsrutt:

Barcelona – Ajaccio (Korsika) – Civitavecchia (Rom) – La Spezia – Genua – Cannes (Cote d´Azur) – Mallorca – Barcelona

Resefakta, detta ingår:
  • Flygbiljett ingår från Göteborg eller Stockholm t/r
  • Kryssning 7 nätter i balkonghytt
  • Transfer till/från flygplats
  • Helpension
  • Dryckespaket “All Inclusive”
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter

Priset är ett frånpris del i balkonghytt och kan komma att ändras i mån av platstillgång.  Serviceavgift på 10 Euro per person och dag tillkommer ombord på fartyget. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

För Handelsbankens kunder - dryckespaket ingår värde 1 680kr per person

Hummingbird Lifestyle Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17, Göteborg
Telefon: 031-81 43 10
Mail: bokning@hummingbird.se
www.hummingbird.se

Fler erbjudanden