Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Half Moon Blue på Tobago


Half-Moon-Blue-Hotel-Tobago-1-1

Kampanjpriser till Tobago, Karibien

Half Moon Blue med utsikt över havet, bara några steg till den privata lilla stranden. Gloria Jones-Knapp har skapat detta hotell samt Bacolet Beach Club. Hon har framgångsrikt förvandlat detta 150 år gamla hus till ett mysigt boutiquehotell. Byggnaden är känd som “The Old Donkey Cart House” som tidigare ägdes av kung George V, byggt i mitten av 1850-talet.

Hotellet erbjuder dagsaktiviteter, på land så som i vattnet eller på den härliga stranden. Vill man ta en promenad och se sig omkring i området går det utmärkt att promenera längst den halvmånformade, vita sandstranden och passa på att tittar på när pelikanerna badar i det varma karibiska havet, eller varför inte ta sig en god drink på den eleganta Bar & Restaurant Café Havana, och se solen försvinna ner över horisonten.

Pris från 19 490:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur med British Airways
  • 1 natt vid Gatwicks flygplats London
  • 14 nätter i ett Blue Room
  • Frukostbuffé
  • Transfer från flygplats – hotell tur och retur på Tobago
  • 1 * Massage (för två personer)
  • Daglig 2-rätters lunch

 

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång. Ni får inkluderat en övernattning i London på utresan samt byte av flygplats i London på ut och hemresa, bussbiljett betalas på plats. Vill ni resa utan övernattning i London går det utmärkt. Vi kan även ordna flygresa till Tobago utan övernattning i London, hör med oss om aktuellt pris och avgångar.

Vi skräddarsyr er resa, välj själv avresedagar och antalet dagar. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler hotell & resorts Tobago

Inspirationsresor