Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Frégate Island


Fregate Island är en av Seychellernas lyxigaste öar, upplev själv. boka hos Hummingbird

hum_pippi_5stor

Endast fyra grader söder om ekvatorn ligger denna resort där lyxen sträcker sig långt bortom kyld champagne och jacuzzi. Frégate Island Private är unikt och erbjuder något mer – en stor vördnad för den fantastiska natur vi får förmånen att uppleva på Seychellerna. Tänkandet är genomgående organiskt och Frégate Island Private lägger stor vikt vid att själva odla allt som är möjligt till det egna köket, där välkända kockar tillreder råvarorna till fulländning. Måltiderna serveras när- och var som helst på ön eftersom Frégate Island Privateerbjuder full Butler service.

Öns sexton villor (Private Pool Residences) är byggda av inhemsk mahogny och klädda i Afrikansk Teak. De har alla två fasader mot havet, är uppförda och positionerade för att erbjuda bästa möjliga diskreta och mest privata läge. Alla villor har Jacuzzi samt egen infinitypool som du når med en trästege.
Rumsstandard i Pool Residences: Luftkonditionering, fritt Wi-Fi, flatscreen-tv, dvd/cd, iPod dockningsstation, minibar, kaffe-och tebryggare. Sov-och vardagsrum, sammankopplat med matsalsdel, ett större och ett mindre badrum, som bägge har en egen utedusch.

Villastorlekar:
Private Pool Residence: 400-430 kvm, 2 vuxna + 2 barn
Private Pool Twin Residence: 570-700 kvm, 4 vuxna + 2 barn
Private Pool Spa Residence: 700 kvm, 2 vuxna som erbjuder privat spafacilitet. Kan även användas för 4 vuxna + 2 barn på förfrågan.

Kulinariskt: Här på Fregate Island blir du förvånad över de många oväntade smakerna du kommer att få uppleva. Mycket beror på att man tagit tillvara på, och bibehållit, naturens givmildhet avseende kryddor, växter och frukter – till gagn för dig som besöker Fregate Island. Allt odlas ekologiskt och organiskt, vilket garanterar att du alltid får hälsosamma och näringsriktiga råvaror.
Filosofi för att njuta din måltid: Här föreslås du att avnjuta din måltid var du vill på ön! Utöver att inta din måltid på traditionellt vis i någon av restaurangerna, finns även möjlighet att inta ditt mål i ett högt beläget trädhus eller på Yachtklubben. Eller varför inte i trädgården eller på stranden? Du kan även pröva på en måltid på havet i samband med solnedgångskryss eller Sashimi Picnic. Här är alla varianter möjliga- och tillåtna.

Till den naturliga helheten bidrar även Rock Spa. Behandlingar och terapi utförs med produkter som oftast kommer från öns egna odlingar. Öns sju stränder är var och en som gjord för sofistikerad picnic eller optimal njutning av sol och bad. Ett exempel på strändernas skönhet här, är den palm-och granitkantade Anse Victorin, som regelbundet blir framröstad som en av världens vackraste.

Antal rum 16
Restaurang 2
Bar 2
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool 2 + privat
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker kläder, hantverk
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Fler hotell & resorts

Erbjudanden