Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Flygrundresa i Australien


Flygrundresa till Australien Hummingbird Lifestyle Travel

Flygrundresa Australien

Denna flygrundresa på 7 dagar inkluderar alla måltider, alla transporter och boende. En helt komplett upplevelseresa där du kan luta dig tillbaks och bara följa med och lära, se och upptäcka.

Resan går med ett litet privatflyg från privatflygplatsen som gör att man snabbt och enkelt kan gå ombord på planet. Eftersom det är en scenic flight man reser med så får man en fin utsikt ovanifrån över Ayers Rock, Stora Barriärrevet och Kangaroo Island. Några av bilderna som tillhör denna resa är tagna från privatflyget.

Alla måltider är inkluderade så var säker på att njuta av det goda lokalproducerade måltiderna. Dessutom medföljer guide på hela resan. Räkna med att resan är mycket bekväm och passar dig som vill se de främsta sevärdheterna utan stress.

Denna flygrundresa inkluderar:
Melbourne – Great Ocean Road – Kangaroo  Island – Coober Pedy – Ayers Rock – Alice Springs – Cairns

En helt perfekt resa för dig som vill se Australiens främsta ikoner smidigt och enkelt med guide, allt inkluderat och med flyg.
Resan går fint att kombinera med “egen tid” vid Stora Barriärrevet och kanske Sydney. Resan avslutas i Cairns och därefter kan ni stanna kvar i området några nätter för att göra egna expeditioner till regnskog och ut till revet. Kanske vill ni bo ett par dagar på en ö och njuta av lugnet och nära tillgång till strand och rev. Sydney är en fin avslutning på resan för att shoppa och kanske besöka Operahuset och göra sightseeing i denna en av världens vackraste städer.

7 dagars flygrundresa:  

 • Alla måltider inkluderat
 • Alla transfers och resor inkluderat
 • Guide under hela resan
 • Alla flygupplevelser inom Australien inkluderade
 • Alla guidade rundturer på land inkluderade

Höjdpunkter: 

 • 12 apostlarna och Great Ocean Road
 • Kangaroo Island med natur och djurliv
 • Sjölejon i Seal Bay
 • Klippformationer i Flinders Chase National Park
 • Boende i underjorden i Desert Cave
 • Middag under stjärnorna i the Outback
 • Solnedgång över Ayers Rock/Uluru
 • Snorkling i Stora Barriärrevet
 • Pittoreska tåget till Kuranda
 • Regnskog och stränder

Dag 1 (lunch och middag)  – Melbourne och Kangaroo Island

(obs denna tur börjar i Melbourne dag 1 men vill ni att vi ordnar flygresan åt er läggs 3 dagar till, avresedag 1, mellanstopp dag 2 och ankomst Australien dag 3. Vi föreslår att vi bokar en hotellnatt före denna flygrundresa börjar).

Transfer och resa längs med Great Ocean Road från Melbourne till Kangaroo Island längs med Great Ocean Road.
Vi passerar de kända 12 apostlarna, och gör stopp längs med vägen. Vid ankomst till Kangaroo Island besöker vi Kangaroo Island Wildlife Park, hem för fler än 150 olika arter från det australiska djurlivet. Vi utforskar Flinders Chase National Park med höjdpunkter såsom Remarkable Rocks och Admiral Rocks som är stora bergsformationer.  Vi reser vidare till Ozone Hotel där vi övernattar, men först välkomstdrink och middag tillsammans med gruppen.

Dag 2 (frukost, lunch och middag) – Kangaroo Island och Coober Pedy

Vi inleder dagen med besök i Seal Bay för att titta närmare på sjölejonen som bor här. Vi besöker också Birds of Prey med örnar, kookaburras, ugglor med mera. Till lunch väntar seafood (Fresh water crayhfish) som serveras med lokal producerat vin. Vi lämnar sedan Kangaroo Island och går ombord på sightseeing planet som tar oss vidare inåt landet till Coober Pedy i Södra Australien. Här bor vi under jorden en natt, på Desert Cave Hotel.

Dag 3 (frukost, lunch och middag) – Coober Pedy och Ayers Rock/Uluru

Vi gör en rundtur här i outbacken för att titta närmare på hur man utvinner opaler, och vi besöker den underjordiska kyrkan och kanske finns det tid för en tur på golfbanan? På eftermiddagen lämnar vi detta mycket speciella område och flyger ännu längre inåt landet, till en av Australiens främsta ikoner, Ayers Rock/Uluru. Här bor vi på Sails in the Desert Resort. På kvällen väntar en storslagen middag under den stjärnklara himlen. Kanske en av höjdpunkterna på denna resa.

Dag 4 (frukost, lunch och middag)  – Ayers Rock/Uluru och Alice Springs

Vi börjar dagen med en guidad rundtur av The Olgas (betyder många huvud) och den högsta bergsformationen är Mt Olga som är 546 meter hög och ca 200 m högre än Ayers Rock. Lunchen är på kulturcentret där vi får lära mer om aboriginsk kultur och hantverk. Vi flyger sedan långsamt och lågt över Kata Tjuta, Ayers Rock/Uluru och längs med bergskedjan West MacDonnell Ranges till Alice Springs. En resa som är helt fantastisk då man får en verklig bild av hela outbacken från Ayers Rock till Alice Springs.  Vid ankomst till Alice Springs har vi transfer till Chifley Alice Springs Resort där vi övernattar. Före middag har vi en guidad tur med en aborigin för att spana in kängurus som förhoppningsvis har vilat klart i bushen och är på språng.

Dag 5 (frukost, lunch och middag) – Alice Springs och Cairns

Vi besöker Anzac Hill och den gamla telegrafstationen The Old Telegraph Station som användes flitigt från 1870 talet till 1932. Turen går vidare till West Mac Donnell Ranges där vi tar en promenad före lunch som serveras i parken. Vi åker vidare till Simpsons Gap med sina vattenhålor som är viktiga för urbefolkningens traditioner och leverne. På eftermiddagen flyger vi vidare till Cairns där 2 nätter väntar på Cairns Harbour Lights.

Dag 6 (frukost, lunch och middag)  – Cairns och Stora Barriärrevet

Vi går ombord på en katamaran som snabbt förflyttar oss över vattnet ut till Stora Barriärrevet där en hel dag väntar med snorkling, dykning (för den som vill prova på? eller har dykcertifikatet med sig?) och sol och bad.
Följ med en glasbottenbåt ut till revet för att lära om undervattenlivet. Vill ni flyga över revet så kan man mot extra kostnad följa med en helikopter upp i luften. Ombord serveras en tropisk lunch buffet. Vi ankommer Cairns sen eftermiddag.

Dag 7 (frukost och lunch) – Cairns och Kuranda Scenic Railway

Vi följer med den lilla pittoreska tåget Kuranda Scenic Railway upp till orten Kuranda för att få möjlighet att besöka världens äldsta regnskog. Här uppe i Kuranda finns det vandringsleder och en marknad för den som känner för att ta en fika och kanske handla lite souvenirer. Vi äter lunch tillsammans innan vi lämnar gruppresan och flyger på egen hand vidare – kanske hem eller kanske lägger vi till några dagar i Australien. Vill ni stanna kvar i Cairns för fler upplevelser eller lägga till några dagar i Sydney går det utmärkt.

Denna flygrundresa från 45 530 kr per person (del i dubbel/twin room) Priset är ett frånpris och i mån av platstillgång.

Start Melbourne och slut i Cairns

Inkluderat enligt program:
* 6 övernattningar på förstaklass hotell
* 19 måltider (frukost, lunch och middag dagligen)
* Inrikesflyg / Sightseeingflyg mellan alla platser
* Guidade rundresor på land
* Alla utflykter enligt programmet
* Alla transfers och hämtning/lämning från hotell

Ej inkluderat:
* Försäkring
* Avbeställningsförsäkring
* Dryck där det inte framgår av reseprogrammet
* Eventuell dricks

Fler erbjudanden Australien