Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kryssning från Miami


Kryssa med Norwegian Hummingbird Lifestyle Travel

Komplett paket med flyg, hotell och kryssning med nya Norwegian Encore

Med detta kompletta paket flyger du från Stockholm/Göteborg eller Köpenhamn till Miami, där du även bor vid Miami Beach två nätter innan ditt kryssningsäventyr tar sin början.

Kryssningen tar dig från Miami till Puerto Rico, St Thomas och Tortola i Karibien. Ombord kan du under en hel vecka uppleva en massa olika spännande aktiviteter och underhållning av högsta klass. Luta dig tillbaka och njut av god mat och bra service.

Kryssningar med NCL innebär så kallad Feel Free. Det betyder att man inte har några fasta sittningar gällande middagarna ombord. Du väljer själv varje kväll när du vill äta, med vem eller vilka och hur stort bord. Det finns ett flertal restauranger med olika karaktär att välja på. På vissa får man betala en extra kuvertavgift. NCL:s fartyg är nästan alla från senare år och stämningen ombord är ledig. Rederiet är stora på kryssningar mellan Hawaii öarna men kryssar också i bland annat Karibien, Alaska och Medelhavet.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med NCL?

Aktivitetsfyllda kryssningar – mycket att göra för alla åldrar! Atmosfären ombord är ledig och avspänd. Här förekommer inte någon “dresscode” på kvällarna som på många andra kryssningsfartyg. Det finns dock alltid någon restaurang där mörk kostym rekommenderas en eller ett par kvällar i veckan. Freestyle Cruising är ett uppskattat koncept av många som inte är så förtjusta i att ”klä upp sig” och som vill variera middagsmeny på kvällarna.

För vilka passar en NCL-kryssning bäst?

Alla som vill ha en kryssning med mycket fart och fläkt, som föredrar att inte ha fasta sittningar och samma bord på kvällarna. Barnfamiljer, singelresenärer och par uppskattar kryssningar med NCL, särskilt om man vill ha en kryssning med härlig avslappnad atmosfär.

Paketpris från 16 500:- per person

Resans pris inkluderar:
  • Flyg tur och retur  Sverige – Miami inkl. skatter
  • 2 hotellnätter i Miami Beach på 3-stjärnigt hotell innan kryssningen
  • Kryssning 7 nätter i insideshytt
  • Helpension
  • All underhållning
  • De flesta aktiviteter
  • Hamnskatter

 

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningsresor