Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Flyg & kryssning från Miami


usa-florida-beach-city-sunset-hummingbird-980-420

Flyg, hotell och kryssning från Miami

Passa på och boka den kompletta vinterresan till de vackra öarna i Karibien med stopp i Miami inkluderat. Välj bland alla avgångar och det går flyg dagligen från Sverige till Miami – dessutom mycket prisvärt. Vid ankomst tar du lätt en taxi till Miami South Beach där vi har förbokat hotell första natten. Vill du stanna fler nätter här i Miami, före eller kanske efter kryssningen, går det fint.

Vi planerar hela resan efter budget, önskad reslängd och tid på året du vill resa. Efter några nätter här i Miami med möjlighet till bra shopping och goda middagar är det dags att gå ombord på kryssningen. Du kryssar nu 7 dagar i den karibiska övärlden. Gå av båten om du vill och gör strandhugg eller stanna kvar ombord och utnyttja allt som fartyget har att erbjuda. Valet är ditt! Upptäck destinationer såsom Jamaica, Grand Cayman, Cozumel och Nassau under kryssningen – alternativt rutten som går till St Martin, Puerto Rico och Bahamas.

MSC Cruises erbjuder traditionell italiensk elegans och design med miljövänlig högteknologi. Upplev shower i fartygets fantastiska teater eller prova lyckan i Las Vegas-Casinot. Vackert pooldäck där du kan välja mellan fyra pooler och 12 jacuzzis samt ett 1500 km² stort SPA-område. Ombord finns det poolavdelningar som är barnfria och de yngre gästerna kommer säkert att uppskatta.

Resan inkluderar 7 nätter med helpension och All Inclusive (kampanj just nu) , all underhållning, skatter och aktiviteter.

Erbjudandet gäller avresor med MSC från Miami på vissa avgångar.

MSC´s All Inclusive dryckespaket inkluderar obegränsat med vin i glas, flasköl, läsk, mineralvatten, varma drycker och ett brett urval av drinkar och cocktails från baren, liksom take-away glass i strut eller bägare. Värde 2.800:-/vuxen och vecka. För barn gäller obegränsat med läsk, mineralvatten, fruktjuicer, varma drycker, alkoholfria drinkar, smoothies och milkshakes samt take-away glass i strut eller bägare. Värde 1.400:-/barn och vecka

Priser från 15 500kr per person 

Resefakta, detta ingår:
Erbjudande:
  • Flyg tur och retur Sto/Got/Cph – Miami inkl. skatter
  • Hotellnatt på hotell i Miami Beach ***
  • Kryssning 7 nätter
  • Utsideshytt
  • Dryckespaket ingår
  • Helpension under kryssningen
  • All underhållning
  • Wi-Fi vissa avgångar (hör med oss om aktuellt pris)
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Hamnskatter

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Servicavgift tillkommer ombord på 12,5 USD/pp och dag. Lokala hotellskatter i Miami tillkommer på plats. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler kryssningserbjudanden