Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Flodkryssningar


Flodkryssningar Hummingbird Lifestyle Travel

Flodkryssningar – Naturnära upplevelser från första parkett!

Upptäck Europas mångfacetterade landskap, städer och naturscenerier som man gjorde förr! Stilla, värdigt och komfortabelt med nya intryck varje dag!

Europas vattenvägar har alltid spelat en viktig roll inom kultur och handel. Med oss kan du njuta den fina traditionen i modernt och komfortabelt format. Din upplevelse börjar direkt när du kommit ombord och checkar in på ett flytande förstklassigt hotell som blir ditt hem på den upplevelserika rundresan och följer med dig från plats till plats. Du njuter av det fantastiska landskapet, idylliska byar och magnifika städer som passerar medan du njuter på första parkett. Under resan berikas du av kulturella och gastronomiska upplevelser och sevärdheter. Besök vingårdar, historiska slott och herresäten, njut av en konsert eller unik konst. På din flodkryssning njuter du den bästa kombinationen av en njutbar kryssning och fantastiska kulturupplevelser.

Vi arbetar för närvarande hårt på att ladda den här sidan med varierade och attraktiva förslag för dig. Därför ber vi om lite tålamod tills vi inom kort är färdiga med detta. Om du söker en flodkryssning just nu, tveka inte att kontakta oss. Välkommen!

Du kanske även är intresserad av