Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Får vi locka med Karibien i vinter?


tobago drömresa

Kryssning runt Indiska Oceanen

Under 14 nätter har ni möjlighet att utforska Indiska Oceanen med Costa NeoRomantica i vinter. Fartyget kommer att kryssa från Mauritius till Seychellerna, Madagaskar, Reunion och tillbaka till Mauritius. Förutom en fantastisk kryssning ingår även helpension, all underhållning och hamnskatter i priset.
Pris från 13 235 kr per person.

Läs mer här och gör en bokningsförfrågan!

Romantiska Maldiverna

Reser du till Maldiverna, så lovar vi en perfekt semester med total avkoppling, fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. Kuramathi ligger vid Rasdhoo Atoll 20 minuter med sjöflygplan från Male och här bor du med utmärkt komfort i modern och smakfull stil.
Pris från 31 475 kr per person inkl. flyg och boende.

Läs mer här

Flyg, transfer & kryssning! 12 öar i Karibien under 14 nätter

12 olika öar under 14 nätter! Få ut det mesta av Karibien genom att kryssa med Costa Magica i vinter. Under utvalda avresor från december till februari har vi kompletta paket med flyg från Stockholm, transfer och kryssning.
Pris från 20 495 kr per person.

Läs mer här

Kombinationsresa – Antigua & Tobago

Kombinera mera! Upplev två romantiska paradisöar under din resa i höst och vinter. Under 14 nätter har vi valt hotell på Antigua och Tobago med omsorg, där komfort och mycket bra service står i fokus. I resan ingår även alla flygförbindelser.
Pris från 28 360 kr per person.

Läs mer härFira nyår i Karibien – vi har platser kvar!

Vilket väljer du i år? Grenada, kryddornas ö med vacker natur och kryddmarknader eller Tobago, med den lugna livsstilen blandat med soca- och reggaemusik.
Vi har två paket med flyg och boende på två personliga hotell vid havet.

Nyårsresa till Grenada


Nyårsresa till Tobago

Curacáo – kampanjerbjudande

Charmiga Curacáo som tillsammans med Aruba och Bonaire utgör ”ABC-öarna” i de nederländska Antillerna, ligger skyddat och klimatsäkert utanför orkanbältet. Fly höstmörket till det nyligen öppnade Papagayo Beach Hotel som ligger direkt vid den berömda Jan Thielstranden.
Pris från 15 675 kr per person inkl. flyg.

Läs mer om kampanjen här