Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Familjeresa till Barbados


Harrisons Cave en av top 5 sevärdheterna på Barbados - Hummingbird Lifestyle Travel

Barbados – ta med familjen på en minnesvärd resa

 

Önationen Barbados med sin mångfald av aktiviteter är ett utmärkt resmål för barnfamiljen. Här finns garanterat något att göra för varje familjemedlem samtidigt som en resa till Barbados ger den avkoppling som alla i familjen så väl behöver. Koppla av och lek på stranden och upplev äventyret med diverse vattensporter. Snorkling är en upplevelse som bjuder på naturlig skönhet under ytan för såväl gammal som ung. Barbados tropiska klimat bjuder på härlig värme året om. Barbados har många stränder att välja mellan. Oavsett vilken strand just ni väljer så kommer det att bli en resa i toppklass med möjlighet till massor av sol och bad.

 

Ta med barnen på spännande naturupplevelser i äkta exotisk miljö. Ett besök i den underjordiska grottan Harrison’s Cave är ett riktigt spännande äventyr med scener nästan som tagna ur en saga. En resa in i grottan med djupa pooler av kristallklart vatten och droppstensformationer vackra att se på ger en härligt pirrande känsla.

Harrisons Cave en av top 5 sevärdheterna på Barbados - Hummingbird Lifestyle Travel

 

Ljuvliga dofter och en sällan skådad färgprakt möter den som besöker den tropiska trädgården Flower Forest. En helande och lugnande miljö som är skön att vistas i för varje själ på jorden. Garanterat ett minne för livet för hela familjen.

 

Att gå på upptäcktsfärd i Barbados huvudstad Bridgetown är roligt för både stora och små. I det unika världsarvet finns många intressanta byggnader att se och utforska. Att strosa runt på gatorna och bara insupa atmosfären är en trevlig sysselsättning som bjuder på nya intryck av alla de slag. Efter en dag i folkvimlet är det skönt att komma tillbaka till hotellet för en lugn och rofylld kväll. Att sätta sig ner vid dukat bord i vacker och trivsam miljö, äta en god middag tillsammans med alla nära och kära och prata om dagens upplevelser gör dagen fulländad.

 

Bara att vistas på hotellet vid en av Barbados vackra stränder med allt inkluderat är en upplevelse i sig. Reggaemusik från högtalarna ger en härlig stämning. Fantastiskt god mat både morgon, middag och kväll med spännande karibiska rätter för den som vill prova något nytt eller stora burgare för den som så önskar. Med gym, barnklubb och stora pooler för sköna och roliga bad blir ingen dag sysslolös. På rummet finns alla faciliteter, bra service och vacker utsikt. En resa till Barbados bjuder garanterat på skön avkoppling och en härlig hotellvistelse. Njut och må bra!

 

En semesterresa till Barbados med familjen ger utrymme för spontanitet. Slappna av och ta dagen som den kommer. En dag på stranden faller de flesta i smaken. Stranden vid Saint Lawrence Bay är långgrund och passar bra för de allra minsta. En katamarantur kan vara en trevlig dagsutflykt. Frisk luft och salta bad.

 

 

En resa till Barbados med familjen är en härlig mix av fart och lugn. Att åka lokalbuss är en kul upplevelse som bjuder på möten med den lokala kulturen och vackra vyer över ett fantastiskt landskap. Välkommen till Barbados i ljuvliga Karibien! Det perfekta resmålet för hela familjen.


snorkling barbados