Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Familjeresa Curacao


Familjeresa till Curacao Hummingbird Lifestyle Travel

Familjeresa till Curacao

Chanserna att hitta din egen lilla privata favoritstrand på Curacao är stor! Dykning, snorkling och djuphavsfiske är perfekt här. Charmiga Curacáo som tillsammans med Aruba och Bonaire utgör ”ABC-öarna” i de nederländska Antillerna, ligger utanför orkanbältet och här kan du njuta av medeltemperatur runt 27 grader året runt. Sol och bad vid de finaste vita stränder, färgsprakande korallrev och vattensporter i massor! Här på Curacao kan man njuta av de sköna stränderna – vita och inbjudande. Tillsammans med det fascinerande undervattenlivet, goda maten och karibiska atmosfären.

Bo i en privat villa på Papagayo Beach Resort. Här bor du i en lugn och harmonisk omgivning vid Jan Thiel Bay på Curacaos sydkust. Hotellets personliga inställning får dig att känna dig som hemma! Hotellet har en mycket bra restaurang och ett härligt poolområde. De stilrena kolonialinspirerade villorna, som är nyrenoverade förstärker en avslappnad och avkopplande atmosfär. Här kan du läsa mer om hotellet.

Priser från 62 900:- för hela familjen  

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg t/r med KLM
  • Flygskatter
  • 8 nätter i en 2 Bedroom Villa på Papagayo Beach Resort
  • Hummingbird Lifestyle Travel trygghetsgaranti
  • Alla lokala skatter ingår

Pris baserat på familj reser tillsammans (2 vuxna och 2 barn som delar på 2-bedroom garden villa och bokning sker minst 60 dagar före avresan (10% rabatt är avdragen priset redan)
Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Curacao

Exotiska erbjudanden