Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Sommarlovspecial Curacao


glad familj Karibien Curacao

Bjud familjen på lovet till Curacao

Nu har du möjlighet att ta en paus i vardagen och istället njuta av värme, sol, stränder, snorkling och shopping på härliga vackra Curacao. Kan det bli bättre?

Chanserna att hitta din egen lilla privata favoritstrand, är stor! Dykning, snorkling och djuphavsfiske är perfekt här. Charmiga Curacáo som tillsammans med Aruba och Bonaire utgör ”ABC-öarna” i de nederländska Antillerna, ligger utanför orkanbältet och här kan du njuta av medeltemperatur runt 27 grader året runt. Sol och bad vid de finaste vita stränder, färgsprakande korallrev och vattensporter i massor! Just Curacao 

är så populärt tack vare den perfekta mixen som passar familjen. Det vill säga, vill man shoppa, kan man lugnt göra det då shoppingen i Williamsted är mycket bra. Vill man hänga vid poolen, går det utmärkt. Man kanske trivs bäst i solstolen vid havet och lugna ner tempot tack vare de härliga
lugnande vågorna som skvalpar mot strandkanten? Vill man snorkla så är reven mycket bra i området runt Curacao. Kanske är det intressant att hyra en bil och upptäcka ön på egen hand. Ja det finns något för hela familjen här på Curacao.

Ni bor på Morena Resort som är en modern eco-resort med magnifika villor och lägenheter som är mycket smakfullt inredda med fina detaljer. Ligger ca 5 minuters gångväg till Jan Thielstranden som är en idealisk plats för snorkling. Vid stranden finns flera mysiga & populära restauranger och barer. Hotellet har miljövänlig, klorfri pool med saltvatten, aktivitetscenter, biluthyrning, restaurang och shuttle buss till supermarket tvår gånger per dag. Utanför hotellet går ordinarie bussar in till den charmiga huvudstaden Willemstad en gång i timmen.

Priser från 21 900:- per person

Resefakta- detta frånpris gäller resa på sommarlovet och inkluderar 10% boka tidigt rabatt.
  • Flyg med KLM från Göteborg/Köpenhamn eller Stockholm till Curacao via Amsterdam
  • 12 nätter i lägenhet/villa för familjen
  • Trygghetsförsäkring
  • Bra betalningsvillkor
  • Flexibel resa, lägg gärna till några dagar på någon annan ö när du ändå är i Karibien

 

Priset är ett frånpris del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Curacao

Andra exotiska erbjudanden