Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Drömresa till Curacao


Curacao Karibien Hummingbird Lifestyle Travel

Drömresa till Karibien och Curacao  – Papagayo Beach Hotel

Chanserna att hitta din egen lilla privata favoritstrand på Curacao är stor! Dykning, snorkling och djuphavsfiske är perfekt här. Charmiga Curacáo, som ligger utanför orkanbältet erbjuder en medeltemperatur runt 27 grader året runt. Sol och bad vid de finaste vita stränder, färgsprakande korallrev och vattensporter i massor! Här på Curacao kan man njuta av de sköna stränderna – vita och inbjudande. Tillsammans med det fascinerande undervattenlivet, goda maten och den varma sköna karibiska atmosfären.

Upplev Curacao i vinter och njut av de varma vindarna, avslappnade atmosfären och underbara klara vattnet. Perfekt resa för dig/er som vill njuta av lugna stunder tillsammans och snorkla, simma, promenera barfota på stranden och helt enkelt “bara vara”. Släpp vardagen och få chansen att uppleva ny kultur, möta nya människor, eller bara vara tillsammans med varandra. Koppla av med en exotisk drink i solnedgången och njut av en god middag i stämningsfull miljö.

Det nyligen öppnade Papagayo Beach Hotel ligger direkt vid den berömda Jan Thielstranden och intill ligger Papagayo Beach Club med strandservice, bar och restaurang. Till skillnad från de flesta hotell i området, går Papagayo Beach Hotel i en stram, modern och sparsmakad, elegant stil som sätter den lilla extra exklusiva prägeln på upplevelsen. Hotellet vänder sig främst till par men välkomnar sällskap med ett barn och en extrabädd/rum.

Priser från 19 950:- per person 

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur med KLM
  • 10 nätter på Papagayo Beach Hotel
  • Frukostbuffe dagligen
  • Extranätter kan bokas till utan problem
  • 15% rabatt vid tidig bokning minimum 60 dagar före ankomst

 

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Curacao

Du kanske också är intresserad av