Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Denis Island


Besök Denis Island, barfotalyx och en one Island resort - bokas hos Hummingbird

hum_pippi_5stor

Denis Island

Vill du nå en total avkoppling, och uppleva barfotalyx i rätta bemärkelsen så är Denis Island den perfekta tillflyktsorten! Här är det “här och nu” som gäller! Troligtvis innebär detta dig själv behagligt vilande i en solsäng, till vindens milda bris, palmernas behagliga prassel och de mjuka vågornas skvalp. På Denis Island njuter du av en avslappnad och jordnära atmosfär. Här är det stränderna som lockar. Kritvita! Räkna med att vara helt ensam på stranden och i det kristallklara sköna vattnet. En fantastisk resort för dig som uppskattar lugn och ro.

Här bor man i villa som ligger direkt på stranden och är omgiven av naturlig tropisk grönska.

Villorna är rymliga, rustikt och exklusivt inredda med lokalbetonad prägel i färg och form, utrustade med alla tänkbara bekvämligheter. Hela hotellmiljön andas balans och smälter så fint in i det paradis som Denis Island är ett, av några få, goda exempel på!

Beach Villa: 325 km², mot havet med egen pool på skyddad uteplats med solsängar och två privata duschar. Kingsize säng, vardagsrum, iPod dockningsstation, skrivbord, direktvalstelefon, kaffe-och tekokare, minikyl, vinkyl, strykjärn och strykbräda, luftkonditionering och takfläkt i sovrum och på verandan. Badrum med förbindelse ut till uteplatsen, dubbla handfat, badkar, dusch, wc, bidé och hårfön. Kapacitet: 2 vuxna + 2 barn
Family Cottage: 169 km², mot havet med egen uteplats som även har ingång till badrum och dusch utomhus. Ett sovrum och vardagsrum, perfekt för familjen. Sovrum med kingsize säng, möblerad lounge med två enkelsängar, iPod dockningsstation, direktvalstelefon, kaffe-och tekokare, minikyl, vinkyl, säkerhetsförvaring, strykjärn och strykbräda, luftkonditionering och takfläkt i sovrum och lounge. Badrummet med dubbla handfat, badkar, dusch, wc, bidé och hårfön. Kapacitet: 2 vuxna + 3 barn
Beach Front Cottages: 10 cottages á 150 km², utsökt belägna direkt mot havet. Utrustade som Beach Villa. Kapacitet: 2 personer
Deluxe Beach Cottages: 10 cottages á 110 km², direkt havsutsikt med öppen terrass som leder till en privat trädgård och vidare mot havet. Utrustade som Beach Villa. Kapacitet: 2 personer.

Oavsett om det är frukost på sängen eller en romantisk middag med tända ljus på stranden, en parmiddag för två på terrassen till din egen villa, eller en middag på terrassen i matsalen så hindrar ingenting Denis Islands högklassiga kök att ge dig en upplevelse att minnas! Chefskocken erbjuder dagligen nya och spännande rätter, kreativa och dignande bufféer. Allt med råvaror och tillbehör som framtagits på Denis Island eller fiskats upp i vattnet runtomkring ön. Här är det närodlat!
På kvällarna kan du även välja mellan “Creole specialty night”, grillat på stranden, sushi eller sashimi från dagens fångst eller eleganta femrättersmenyer att njuta av antingen i matsalen eller vid pooldeck.
Här njuter du med all tänkbar komfort under välgörande, enkla förhållanden där ingenting saknas. Här pratar vi livskvalitet – med stora bokstäver!

 

Här följer några riktigt fina erbjudanden på Denis Island:

Gratis nätter

Bo 7 nätter betalar för 6 nätter eller Bo 14 betalar för 12 (gäller året runt, dock ej 25 dec – 9 jan)

Honeymoon/bröllopsresa

Få 20% rabatt på hela vistelsen! (gäller ej 26 dec till 9 jan) minimum 3 nätters boende.

Boka tidigt rabatt

Boka minst 30 dagar i förväg och få 10% rabatt (minimum 3 nätters boende).
(med undantag för vissa datum under året- kontakta oss för mer info).

Familjerabatt

Reser ni familj och behöver boka två rum/villor? isåfall får ni 25% rabatt på rum nummer 2.
(gäller ej 26 dec till 9 jan).

Antal rum 25
Restaurang 1
Bar 1
TV Nej
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Nej
Wi-Fi Nej
Swimmingpool 1
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Privat massage
Gym Nej
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Fler hotell & resorts Seychellerna

Inspirationsresor