Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Curacao i Karibien


Resa till Curacao med boende på Lions Dive & Beach Resort Hummingbird LIfestyle Travel

Res till ett av Curacao’s vitaste sandstränder

På Curacao kan du njuta av medeltemperatur runt 27 grader året runt, med sol och bad vid de finaste vita stränder, färgsprakande korallrev och vattensporter i massor! Utöver fördelen att de ligger skyddat och klimatsäkert utanför orkanbältet, finner du här ett oändligt antal små, fina sandstränder och ett fantastiskt fint vatten med färgsprakande koraller och ett rikt fiskliv. Chanserna att hitta din egen lilla privata favoritstrand, är stor! Dykning, snorkling och djuphavsfiske är perfekt här.

Lions Dive & Beach Resort är ett bra och omtyckt hotell med mycket aktiviteter och närhet till det mesta. På Mambo beach finns restauranger samt bara ett stenkast till delfinariet där ni kan bada med delfiner. Lions Dive & Beach resort har 136 rum, lägenheter, sviter och ett penthouse. Alla är utrustade med luftkonditionering, balkong/altan, värdeskåp, kylskåp, telefon och TV. Gratis Internetanslutning och Wi-Fi.

Priser från 19 890:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur med KLM från Sverige – Curacao
  • 7 nätter i dubbelrum på Lions Dive & Beach Resort (Få 10% rabatt på rummet, boka senast 90 dagar innan avresa)**
  • Daglig frukostbuffe ingår
  • Resan går lätt att förlängas med extranätter eller kombinera med någon annan ö, då ni flyger reguljärt med KLM.

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så återkommer vi inom kort med ett reseförslag.

**Boka-tidigt rabatten gäller tom 21 december 2018

Fler erbjudanden Curacao

Du kanske även är intresserad av