Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Cunard Cruise Line


cunard6

Cunard Cruise Line – Högsta komfort som andas tradition

Vill du färdas elegant och flärdfullt i en modern, men samtidigt genuint klassisk lyxkryssningsmiljö, så är Cunards Queen Mary II det självklara valet!

Cunard är ett klassiskt rederi med anor från 1800-talet då man färdades över Atlanten med dåtidens mytomspunna ångfartyg. Queen Mary är fartyget som är det mest berömda, historiskt sett. 2004 sjösattes en modern upplaga som döptes till Queen Mary II. Här har allt gjorts för att skapa ett högteknologiskt, modernt och funktionellt kryssningsfartyg som samtidigt har prägel och atmosfär som de gamla fartygen gav. På Queen Mary II har du en gammaldags hederlig service där du får Afternoon Tea serverad av personal iklädda vita handskar. Däcket i teak – precis som förr – förstärker den genuina känslan!

Queen Mary II kan du resa med året runt på sträckan Southampton – New York. Queen Elisabeth och Queen Victoria är Cunards två andra fartyg som bägge håller högsta moderna kryssningsstandard, men precis som Queen Mary andas klassiskt kryssningsfartyg.

Cunard tar dig på kryssningar världen runt, utöver regelbunden kryssningstrafik mellan England och USA. Se under kryssningsfliken och Atlantkryssningar resp. Jordenruntkryssningar.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Cunard?
Här reser du i en värdig och lugn atmosfär där medelåldern är lite högre än på traditionella kryssningar. Här är servicegraden ombord mycket hög, liksom standarden på köket i toppklass. Ombord finner du teater och mycket annat för själen. Du kan också förvänta dig någon intressant föreläsning av kända personer, upptäcktsresande mm som ger dig nya kunskaper och insikter! Ombord på Queen Mary II finns dessutom världens enda flytande Planetarium – Illuminations! Cunard är för den som vill ha den optimala kryssningsupplevelsen!

För vilka passar en kryssning med Cunard bäst?
Den mognare publiken som vill färdas lugnt och värdigt i en klassisk fartygsmiljö med hög servicegrad.

Erbjudanden - Cunard Cruises

Just nu har vi inga specialerbjudanden med Cunard Cruises men kontakta gärna oss med dina önskemål så hjälper någon av våra kryssningsexperter dig.

Bokningsförfrågan

Du kanske även är intresserad av: