Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Costa Cruises


costa-cruises6

Costa Cruises – Avslappnat, ungdomligt och aktivt

Söker du en kryssning med många aktiviteter, ungdomlig publik och en avslappnad atmosfär som passar barnfamiljen? Då kan Costa Cruises vara ditt val!

Med Costa får du kryssningar med en lättsam stämning med italiensk livsprägel i en färgstarkt designad ombordmiljö. Flottan är modern och har vuxit med minst ett nytt fartyg per år. Det finns mycket aktiviteter för barn i alla åldrar såväl som avkoppling vid någon av poolerna. Maten ombord  i à la carte restaurangerna är italeninspirerad och ger dig angenäma middagsminnen. Upptäck även det otroliga utbudet av Costas utflykter: personliga och skräddarsydda turer, eko utflykter eller paket som är anpassade för hela familjen. Vackra solnedgångar, stjärnklara nätter och varma omfamningar i en mysig omgivning väntar på dig.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Costa Cruises? 

Du reser i sällskap med en yngre publik och fler barnfamiljer än genomsnittet på kryssningar. Livet ombord präglas av många aktiviteter för alla åldersgrupper.

Publiken på de europeiska kryssningarna är huvudsakligen europeisk. Förhållandevis mer tid i hamn än till havs, jämfört med genomsnittet.

För vilka passar kryssningar med Costa Cruises bäst?

Costa Cruises passar yngre och barnfamiljer. Ombord erbjuds barnklubbar och aktiviteter för ungdomar.

Erbjudanden - Costa Cruises

Du kanske även är intresserad av: