Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Coco Reef Resort


Coco reef resort Tobago Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_3stor

Coco Reef Resort

Coco Reef Resort ligger direkt på den egna stranden Coconut Bay Beach på öns sydvästkust i samhället Crown Point. Coco Reef Resort är Tobagos främsta strandhotell, inbäddat in en 10 tunnland stor tropisk trädgård och ett av få hotell på Tobago som har strandläge. Ett elegant och charmigt förstaklasshotell.

Hotellet har två restauranger och två barer varav Gallery Bar bjuder på underhållning av lokala artister varje kväll. Här finns också en stor härlig pool, träningsrum, ett litet spa/skönhetssalong och en shoppingarkad med ett konstgalleri.

Gästerna erbjuds fri tennis och träningsrum, vattensporter som vindsurfing, kajaker, segelbåtar och snorkelutrusting samt fria solstolar. Från hotellet är det gångavstånd till en av Tobagos bästa strand Pigeon Point, samt till den mer lokala stranden Store Bay och nära samhället Crown Point med ett flertal restauranger och butiker.

Hotellet har totalt 135 rum i varierande kategorier. Alla rum är rymliga och elegant inredda i tropiska färger. Rummen har luftkonditionering, TV, telefon, radio, minibar, hårfön, bad- och strandhanddukar, städning 2 gånger/dag och balkong/terrass. I receptionen finns värdeboxar. Wi-Fi finns tillgängligt men för ett tillägg, TTD (Trinidaddollar) 88 per dygn eller TTD 190 för 7 dygn. Fri trådbunden anslutning finns möjlighet att utnyttja i receptionen.

Antal rum135
Restaurang2
Bar2
TVJa
TelefonJa – direktval
VärdeskåpJa i receptionen
InternetJa
Wi-FiJa, tillägg
SwimmingpoolJa
Barnpool1
HissNej
SpaJa
GymJa
ButikerJa
Avstånd strand0
Minibar/kylJa

Fler hotell & resorts Tobago

Inspirationsresor