Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Coco Reef Resort


coco-reef-tobago-5

hum_pippi_3stor

Coco Reef Resort

Coco Reef Resort ligger direkt på den egna stranden Coconut Bay Beach på öns sydvästkust i samhället Crown Point. Coco Reef Resort är Tobagos främsta strandhotell, inbäddat in en 10 tunnland stor tropisk trädgård och ett av få hotell på Tobago som har strandläge. Ett elegant och charmigt förstaklasshotell.

Hotellet har två restauranger och två barer varav Gallery Bar bjuder på underhållning av lokala artister varje kväll. Här finns också en stor härlig pool, träningsrum, ett litet spa/skönhetssalong och en shoppingarkad med ett konstgalleri.

Gästerna erbjuds fri tennis och träningsrum, vattensporter som vindsurfing, kajaker, segelbåtar och snorkelutrusting samt fria solstolar. Från hotellet är det gångavstånd till en av Tobagos bästa strand Pigeon Point, samt till den mer lokala stranden Store Bay och nära samhället Crown Point med ett flertal restauranger och butiker.

Hotellet har totalt 135 rum i varierande kategorier. Alla rum är rymliga och elegant inredda i tropiska färger. Rummen har luftkonditionering, TV, telefon, radio, minibar, hårfön, bad- och strandhanddukar, städning 2 gånger/dag och balkong/terrass. I receptionen finns värdeboxar. Wi-Fi finns tillgängligt men för ett tillägg, TTD (Trinidaddollar) 88 per dygn eller TTD 190 för 7 dygn. Fri trådbunden anslutning finns möjlighet att utnyttja i receptionen.

Antal rum 135
Restaurang 2
Bar 2
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja i receptionen
Internet Ja
Wi-Fi Ja, tillägg
Swimmingpool Ja
Barnpool 1
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Fler hotell & resorts Tobago

Inspirationsresor