Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Constance Moofushi


Resor till Maldiverna's constance moofushi

hum_pippi_5stor

Constance Moofushi

Denna lyxiga strand oas ligger på Södra Ari-atollen i Maldiverna och omges av ett eget rev. Denna plats betraktas allmänt som det bästa korallrev i världen att dyka och snorkla på.
Här finns en vacker infinitypool och ett lyxigt spa på pålar. Spa de Constance ligger ut över vattnet och erbjuder avslappnande massage samt en yogapaviljong. Om du vill få lite motion anordnar resorten aerobicspass, dessutom finns här ett gym. På den underbara stranden kan du ägna eftermiddagarna åt beachvolleyboll och dykning. Det är svårt att hitta många andra ställen som så väl speglar njutning och avkoppling, som just Constance Moofushi.

Alla de luftkonditionerade villorna har eget soldäck med fri utsikt över Indiska oceanen. Villorna är inredda med designmöbler och utrustade med dockningsstation för iPod och flatscreen-TV, gratis Wi-Fi, kaffe-och tekokare, hårtork, och minibar som fylls på varje dag och ingår i All Inclusive paketet.

Valmöjligheter: 24 st Beach villas, 56 st Water Villas, 30 st Senior Water Villas

Restaurang Manta serveras internationella bufféer. Restaurangen Alizee ligger på stranden och erbjuder à la carte-grillrätter. I barerna Totem och Manta kan du smutta på uppfriskande cocktails medan du njuter av den friska havsbrisen. All inclusive – Crystal Package är unikt i sitt slag med en omfattande lista på mat och dryck.

Constance Moofushi Resort ligger 25 minuters resa med sjöflygplan från Males internationella flygplats. Resorten erbjuder flygplatstransfer mot en extra kostnad.

Antal rum110
Restaurang2
Bar2
TVJa
TelefonJa – direktval
VärdeskåpJa
InternetJa
Wi-FiJa
Swimmingpool1 infinitypool
BarnpoolNej
HissNej
SpaJa
GymJa
ButikerJa
Avstånd strand0
Minibar/kylJa

Fler hotell & resorts Maldiverna

Fler inspirationsresor