Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Cocos Hotel i Västindien


cocos_hotel_antigua1

 

 

hum_pippi_4stor

Ett av våra favorithotell i Karibien. Närmare paradiset kan man nästan inte komma. Här får du se till att boka i tid! Klättrande längs klippsidan, med utsikt över det turkosa havet, ligger COCOS Hotel. Du bor i cottages med stor veranda, mitt emellan två pudervita stränder på öns sydvästkust.

En romantisk liten pärla med intim atmosfär – perfekt för par. Njut av god mat i den romantiska restaurangen, smutta på en god cocktail i den trevliga strandbaren eller skäm bort dig och bli ompysslad i hotellets spa. Jättetrevlig personal som gör sitt yttersta för att du ska trivas.

På COCOS Hotel ingår All Inclusive: Frukost, lunch, afternoon tea, middag, soft drinks, husets drinkar, husets vin per glas, solstolar, handdukar och service vid poolen och stranden.

COCOS Hotel har 30 traditionellt, karibiskt inredda privata cottages i en tropisk trädgård. Alla rum är rymliga, med en stor veranda/balkong och egen hammock med utsikt över havet. De är även utrustade med takfläkt, utomhusdusch, värdebox, kylskåp, hårtork, telefon, strykjärn och te/kaffebryggare. Luftkonditionering finns i dagsläget i Premium Cottage Plus men från 20 december 2014 i samtliga rumskategorier.

Barn över 18 år är välkomna.

Antal rum 30
Restaurang 1
Bar 1
TV Nej
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Nej
Wi-Fi Nej
Swimmingpool 1
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Nej
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Du kanske även är intresserad av: