Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Charmiga Grenada


Spice-Island-Beach-Resort-Grenada-7

Grenada präglas av sitt vackra och varierande landskap med höga berg, djupa dalar, vattenfall, och kryddodlingar. Ön är välsignad med ett mycket vackert och kuperat landskap med mycket ögonfägnad till besökarens fromma. Skönheten och charmen finns även att finna i huvudstaden St. Georges, som räknas till en av Karibiens vackraste.

Spice Island Beach Resort

Spice Island Beach Resort, är ett hotell utöver det vanliga, med perfekt läge på en av öns finaste stränder Grand Anse. Ett hotell med superbt och komfortabelt boende omgiven av stil, elegans, ett och där servicen är förstklassig! Här erbjuds 64 rymliga och generösa sviter, där vissa ligger direkt på stranden och andra inbäddade i den vackra trädgården.

 

Erbjudande:

  • Flyg t/r med British Airways från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn* – Grenada
  • En övernattning på Sofitel Gatwick Hotell inkl. frukostbuffé (endast på utresan)
  • 10 nätter på Spice Island Resort, I en Sea Grape Beach Suite
  • All Inclusive under vistelsen
  • Transfer t/r flygplats – hotell på Grenada

 

Pris från 60 690 kr per person.

Prisförslaget gäller under perioden 16/4 – 25/6 och 20/8 – 15/12 2016, övrig tid begär offert. Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. *Flygtillägg med avresa från Köpenhamn tillkommer. Byte av flygplats i London, transferkostnad tillkommer på plats.

 

Som Infinite kund får ni:

2 500 kr rabatt per person vid bokningstillfället

Gör så här:

Kontakta Hummingbird Lifestyle Travel på 031-819830 för mer information och bokning eller maila bokning@hummingbird.se. Uppge kod Infinite2016.

Du kanske även är intresserad av: