Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Casa Mia Guesthouse


Casa Mia Maldiverna Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_3stor

Guesthouse Casa Mia på Maldiverna

Reser du till Maldiverna, så lovar vi en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. Maldiverna har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester i världsklass, med fantastiska stränder och de bästa bad man kan tänka sig. Dessutom får du alltid en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där man verkligen känner enda ut i fingerspetsarna att man är på en semester lite längre bort. Du har alltid en medeltemperatur i vattnet på ca 28 grader. Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter.

På den vackra ön Mathiveri i Ari atoll ligger Casa Mia på Maldiverna. Några steg från den kritvita stranden och det turkosblå havet erbjuder det lilla guesthouset 24 moderna rum i mycket hög standard. Utbudet av service och faciliteter är i nivå med många resortöar och Casa Mia driver även sitt eget dykcenter. Närheten till många av atollens bästa dykplatser gör detta guesthouse till ett utmärkt alternativ för dig som älskar möten med havets invånare.
Casa Mia erbjuder, förutom dykning, en utmärkt restaurang, en svalkande pool och andra vattenaktiviteter som snorkling på husrevet, kayaking och utflykter till andra öar. Läs mer här om paketpris med flyg: casa mia paket

Ert äventyr börjar redan från Malé flygplats med en sea plane-transfer med en helt otrolig utsikt till Casa Mia och väl på plats är det standard med långa frukostar, lata luncher och stjärnklara middagar. Förutom Casa Mia hittar man på Mathiveri små traditionella hus byggda av koraller, en liten skola, en enkel klinik och en traditionell moské. På ön är det möjligt att få uppleva det verkliga Maldiverna, lära känna det maldiviska ö-livet och gästvänligheten som råder på öarna. Ta er därför god tid att strosa runt, prata med folk och njuta av allt som ön har att erbjuda. För dig som vill upptäcka äventyret under ytan, har Casa Mia sin egen Scuba Schools International ( SSI ) Diving School. Tillsammans med professionella dykinstruktörer kan du lära dig att dyka och fascineras av en helt ny värld. För den som redan är certifierad dykare är Casa Mia den perfekta utgångspunkten. Med sin kärna i Norra Ari atollen har ön flera av Maldivernas bästa dykplatser nära till hands, som Maaya Thila, Fish Head, Hafsa och Rasdhoo, för att bara nämna några.
För er som föredrar att hålla sig vid ytan finns det möjlighet att låna mask, snorkel och fenor och ge sig ut på Casa Mias egna husrev. Där kan ni plaska runt i er egen takt och utforska Maldivernas magiska undervattensvärld.

Fler hotell och resorts

Fler inspirationsresor