Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Casa Mia på Maldiverna


Casa Mia Maldiverna Hummingbird Lifestyle Travel

Guesthouse Casa Mia på Maldiverna

Reser du till Maldiverna, så lovar vi en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. På Maldiverna har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester i världsklass, med fantastiska stränder och de bästa bad man kan tänka sig. Dessutom får du alltid en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där man verkligen känner ända ut i fingerspetsarna att man är på en resa lite längre bort. Du har alltid en medeltemperatur i vattnet på ca 28 grader. Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter.

På den vackra ön Mathiveri i Ari atoll ligger Casa Mia Maldives. Några steg från den kritvita stranden och det turkosblå havet erbjuder det lilla guesthouset 24 moderna rum i otroligt hög standard. Utbudet av service och faciliteter är i nivå med många resortöar och Casa Mia driver även sitt eget dykcenter. Närheten till många av atollens bästa dykplatser gör detta guesthouse till ett utmärkt alternativ för dig som älskar möten med havets invånare.

För dig som vill upptäcka äventyret under ytan, har Casa Mia en egen Scuba Schools International ( SSI ) Diving School. Tillsammans med professionella dykinstruktörer kan du lära dig att dyka och fascineras av en helt ny värld. Om du redan är certifierad dykare är Casa Mia den perfekta utgångspunkten. Här på Norra Ari atollen har ön flera av Maldivernas bästa dykplatser nära till hands, som till exempel Maaya Thila, Fish Head, Hafsa och Rasdhoo, för att bara nämna några. För dig som vill hålla dig mer på ytan finns det möjlighet att låna mask, snorkel och fenor och ge sig ut på Casa Mias helt egna husrev. Där kan ni utforska revet på egen hand i egen takt och njuta av Maldivernas magiska undervattensvärld.

Casa Mia erbjuder, förutom dykning, en utmärkt restaurang, en svalkande pool och andra vattenaktiviteter som snorkling på husrevet, kayaking och utflykter till andra öar.

 

Priser från 19 990:- per person

Erbjudande 

Välj på två av våra paket för boende på Casa Mia, antingen dykpaket eller om du inte vill dyka men bara njuta av kanske snorkling och strandhäng, så finns det ett paket för det också:

Inkluderat:

  • Flygbiljett till Male tur och retur i ekonomiklass
  • Alla flygskatter
  • Incheckat bagage samt måltider ombord
  • Boende i Beach View Room 7 nätter
  • Flygplatstransfer med båt tur och retur från Male International Airport
  • Privat tillträde till stranden
  • 3 måltider per dag (frukost, lunch, middag) helpension
  • Alla skatter och serviceavgifter
  • Gratis Wifi
  • KÖP TILL : dykpaket från 4 dyk upp till 12 dyk – från pris 1 570 kr till 4 780 kr (för 12 dyk).

Minimum 2 personer

Boka gärna till följande utflykter:
Picnic Island, Sunset Champagne Dinner, vattenskidåkning, wakeboarding, snorkling, djuphavsfiske, segling med mera.

Priset är ett frånpris del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden på Maldiverna

Fler inspirationsresor