Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Carnival Cruise Lines


carnival6

Carnival Cruise Lines – Ungdomligt, prisvärt med fart & fläkt

Carnival erbjuder prisvärda kryssningar med mycket fart och fläkt som vänder sig till den något yngre målgruppen som söker många olika aktiviteter ombord.

Här är det högt i tak. Den något ungdomliga prägeln till trots, uppfyller Carnivals fartyg krav på komfort och service med en bra kryssningsupplevelse både avseende restaurangutbud, måltider och hyttkomfort.

Fartygsflottan består av moderna kryssningsfartyg där en stor del av hytterna har balkong. Fartygen finns i fyra klasser: Sunshine, Spirit, Dream och Conquest, där Conquest är de största fartygen.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Carnival?

Aktivitetsfyllda kryssningar det det finns ett stort utbud för alla åldrar. Du finner en ledig och avspänd atmosfär. Här är inte någon strikt s.k. dresscode. Man uppmanas kläs sig bekvämt och avslappnat. Det kan dock vara lämpligt att ha med sig en kostym resp kvällsdress för en eller ett par kvällar i veckan under “Cruise Elegant Evenings”. Vid dessa tillfällen finns ändå alltid möjlighet att undvika att klä upp sig genom att inta middagen på Lidorestaurangen som är “Casual”.

För vilka passar en Carnivalkryssning bäst?

Den som vill ha en kryssning med mycket fart och fläkt, som föredrar en uppsluppen och ungdomlig atmosfär. Yngre par, singelresenärer och i viss mån barnfamiljer uppskattar carnival, speciellt om man vill söker en kryssning med otvungen atmosfär.

Erbjudanden - Carnival Cruise Lines

Du kanske även är intresserad av: