Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Captain Dons Habitat


Captain Dons Habitat Bonaire 3

hum_pippi_3stor

 

 

Detta hotell på Bonaires sydvästkust startades av dykpionjären Captain Don Stewart som själv besöker anläggningen då och då. Här finns allt den dykintresserade kan önska sig, ett eldorado för dykare och snorklare. Både nybörjare och erfarna får en upplevelse. Don Stewart har också satt en väldigt hög miljöambition på hotellanläggningen, vilket speglar sig i det mesta. Här bidrar du till en smart och låg miljöpåverkan!

Captain Don´s Habitat är en populär mötesplats för många dykare och är basen för “Diving freedom” som innebär att man kan dyka 24 timmar/dygn 365 dagar/år.

På området finns pool, bar, restaurang, spa samt dykcentrum med NAUI, SSI och med PADI 5.

Hotellet har totalt 68 trevliga rum, villor och sviter i varierande kategorier.
Samtliga har luftkonditionering, Wi-Fi, TV, direktvalstelefon och badrum med hårfön, kylskåp eller kök och balkong eller terrass.

Restaurang Rum Runners är restaurangen med utsikt mot havet, där den erfarna personalen ser till att din måltid blir en fin upplevelse såväl ur mat-som serviceupplevelse. Här väljer du ur Rum Runners internationella meny, som även har dagliga lokala specialiteter. Dessutom kan du få ett stänk av Italien på deras Pizza Temple med krispiga, tunna pizzor av allehanda sorter!

Antal rum68
RestaurangJa
BarJa
TVJa
TelefonJa – direktval
VärdeskåpJa
InternetJa
Wi-FiJa
Swimmingpool1
BarnpoolNej
HissNej
SpaJa
GymNej
ButikerNej
Avstånd strand0
Minibar/kylJa

Du kanske även är intresserad av: