Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Calabash Cove


St Lucia och drömresa med boende på litet boutique hotell

Calabash Cove

hum_pippi_4stor

Calabash Cove är det perfekta stället för dig som söker ett underbart boende i den skönaste tropiska miljö. Du bor sofistikerat, individuellt och med högsta komfort i de rymliga sviterna och ”Cottages” som kryddas med bl a en högklassig restaurang, undergörande spa och infnitypool.
Calabash Cove på St Lucia är det perfekta stället för vuxna som söker stillsamt, underbart boende i den skönaste tropiska miljö. Du bor sofistikerat, individuellt och med högsta komfort i de rymliga sviterna och ”Cottages” som kryddas med bland annat en högklassig restaurang, undergörande spa och infnitypool.

Här bor du med en både hänförande och vidsträckt havsutsikt åt flera väderstreck. Med alla bekvämligheter som den moderna resenären vill ha, skapas en välgörande balans genom hotellets individualism och småskalighet där just du är i centrum för den vänliga och proffsiga personalen.
Med den högklassiga restaurangen Windsongs utsökta dagliga meny, den avkopplande C-Bar, Ti Spa och Fitnesscenter, kryddas helheten med den generösa infinitypoolen. Här finns tid för njutning där du snabbt finner livsandarna infinna sig!

Antal rum 26
Restaurang 1
Bar 1
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Presentshop
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Fler hotell St Lucia