Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Breathless Punta Cana Resort


Resor till breathless punta cana resort & spa i Dominikansk Republiken

hum_pippi_4stor

Breathless Punta Cana Resort & Spa är en komplett lyxresort för vuxna (över 18 år), beläget direkt vid stranden. Här finner du allt för en total semesterupplevelse, ett flertal restauranger, affärer, ett flertal pooler och en stor, generös, grönskande trädgård.

Rummen är stora sviter och exklusivt inredda, med bl a egen jacuzzi. Samtliga sviter har antingen terrass eller balkong och alla har luftkonditionering, takfläkt, värdeskåp, kaffe-och tebryggare, minibar samt strykjärn och strykbräda. fritt Internet och Wi-Fi på hela hotellet.

För dig som inte bara vill sola och bada, finns mängder av aktiviteter: Surfing, dykning, golf, ridning och tennis är några du har i ditt urval. Den fina spa-avdelningen tar gärna hand om dig som vill varva ner och bli lite extra ompysslad!

Breathless har flera restauranger – för olika önskemål.
Huvudrestaurangen Spoon är en buffetrestaurang men flera à là carterestauranger finns med smakinriktningar från världens olika hörn. På stranden finns restaurangen The Strip som erbjuder grillupplevelser av god klass.

Golfspelare har all anledning att åka hit! Här finner du flera högklassiga banor, varav La Cana med sina 27 hål och Corales tillhör de bästa och mest namnkunniga.

Antal rum 750
Restaurang 10
Bar 7
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool 8
Barnpool Nej
Hiss Ja
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Konferenslokaler: Här finns flera konferenslokaler för både mindre och större sällskap. Kontakta oss för mer information!

Du kanske även är intresserad av: