Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Blue Bay Beach Boutique Hotel


Resa till Blue Bay Beach hotel på St Martin Hummingbird Lifestyel travel

hum_pippi_3stor

Blue Bay Beach Hotel

Här trivs du fint mitt i hjärtat av det populära Orient Bayområdet på nordöstra delen av Saint Martin, endast ett par minuters promenad ner till den härliga stranden! På Blue Bay Beach Hotel bor du utmärkt i någon av Boutiquehotellets 35 juniorsviter som erbjuder generösa 48 kvm som boyta. Välj antingen den lite mer nedtonade designen i ”Grey Line” eller den klatschigare ”Fuchsia Line”! Alla sviterna har ett väl utrustat pentry och är generellt modernt designade med regional prägel, ändamålsenliga och komfortabla. Terrasserna är också utrustade med solsängar.

Här har du också en mysig trädgård och pool där du kan njuta före eller efter strandvistelsen. Eller kanske istället för? Du tillagar förmodligen din frukost själv – kanske med en nybakad croissant? Upplev annars den mångfacetterade matkulturen på någon av de många närbelägna restaurangerna alldeles i närheten av hotellet.

Vi tror att du som söker bra komfort och nära tillgång till aktiviteter, restaurangliv mm, kommer att trivas utmärkt här!

Antal rum 35
Restaurang Nej
Bar Nej
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Nej
Gym Nej
Butiker Minilivs
Avstånd strand 300 m
Minibar/kyl Ja

Fler hotell St Martin

Exotiska erbjudanden