Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Maldivernaresa inkl. Sjöflyg


Innahura Maldiverna Lhaviyani Atoll

Barfotalyx på Maldiverna

Reser du till Maldiverna, så lovar vi en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. På Maldiverna har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester i världsklass, med fantastiska stränder och de bästa bad man kan tänka sig. Dessutom får du alltid en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där man verkligen känner ända ut i fingerspetsarna att man är på en resa lite längre bort. Du har alltid en medeltemperatur i vattnet på ca 28 grader. Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter.

Innahura Beach Resort är en charmig mindre resort med fullkomlig “Laid back” stämning. Välj bland de 78 villorna på ön, antingen soluppgångsvilla där du kan sitta och njuta av en kopp kaffe medan solen stiger upp mot horisonten. Alternativt välj en solnedgångsvilla om du istället vill njuta av sen eftermiddag och kväll på din terass. Denna ö ligger norr om Male, i en atoll som heter Lhaviyani Atoll. Hit kommer du bara med sjöflyg vilket ingår i våra paket.

Här bor du bekvämt i läckra bungalows och har allt du behöver för en både aktiv och avkopplande semester. Samtliga rumskategorier har följande faciliteter: Badrum, hårtork, TV, té/kaffe-kokare, kyl, luftkonditionering, balkong/terrass samt ett värdeskåp.

Denna resort har tillgång till både utflykter och dykpaket. Vill ni istället hänga runt på ön finns det också tillgång till olika vattensportsaktiviteter och landbaserade aktiviteter. Cyklar går att låna på resorten.

Maten är en viktig del på resan till Maldiverna. Här kan ni välja på antingen helpension eller all inclusive som även inkluderar både alkoholhaltiga drycker såväl som andra goda drinkar och softdrinks utan alkohol.

Priser från 27 500:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur med Emirates eller Qatar Airways
  • 7 nätter i Beach Villa Sunset (solnedgångsvilla)
  • Helpension
  • Sjöplan från Malé tur och retur

Uppgradera till ALL INCLUSIVE för 420kr per natt per person.

Priset är ett frånpris del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden på Maldiverna

Fler inspirationsresor