Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Maldivernaresa inkl. Sjöflyg


Resa till Maldiverna Reethi Beach Resort med Hummingbird Lifestyle Travel

Barfotalyx på Maldiverna

Reser du till Maldiverna, så lovar vi en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. På Maldiverna har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester i världsklass, med fantastiska stränder och de bästa bad man kan tänka sig. Dessutom får du alltid en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där man verkligen känner ända ut i fingerspetsarna att man är på en resa lite längre bort. Du har alltid en medeltemperatur i vattnet på ca 28 grader. Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter.

Reethi Beach Resort är en charmig resort som verkligen gör skäl för sitt namn, Reethi betyder nämligen vacker på det lokala språket. Hotellet ligger som en vacker pärla beläget i Baa Atoll på en liten ö vid namn Fonimagoodhoo. Baa Atoll består av 75 öar, varav endast 13 av dessa är bebodda.
Här bor du bekvämt i läckra bungalows och har allt du behöver för en både aktiv och avkopplande semester. Samtliga rumskategorier har följande faciliteter: Badrum, hårtork, TV, té/kaffe-kokare, kyl, luftkonditionering, balkong/terrass samt ett värdeskåp.

Hotellet har flera restauranger, spa, gym, souvenirbutik, juvelbutik, tvättservice, roomservice, internet, tennis, badminton, squash, samt utrustning till dykning, olika vattensporter och andra utflykter.

I priset ingår halvpension och man kan enkelt uppgradera till All Inclusive.

Priser från 22 500:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur med Emirates
  • 7 nätter i Beach Villa
  • Halvpension
  • Sjöplan från Malé tur och retur

Uppgradera till ALL INCLUSIVE och VATTENVILLA (bo på pålar i vattnet) för bara ca 1 400kr per natt per person.

Priset är ett frånpris del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Flygtillägg från Göteborg. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden på Maldiverna

Fler inspirationsresor