Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Ö-hopp i Karibien


Ö-hopp i Karibien, Barbados, St Lucia och St Vincent Hummingbird Lifestyle Travel

Kombinera 3 öar i Karibien – Barbados, St Lucia och St Vincent & Grenadinerna

Vår fantastiska NYHET! Kombinera flera öar i Karibien på en och samma resa och ö-hoppa i 10 dagar. Genom att kombinera fler öar får ni möjlighet att se mer av vad den Karibiska ö-världen har att erbjuda. Alla öar med sin egna charm och atmosfär. Upplev mera helt enkelt.

På denna resan har vi valt att inkludera både Barbados och St Lucia samt St Vincent & Grenadinerna.

De väl bevarade öarna kring St Vincent bjuder på enastående segling och dykning, och en charmig miljö på Barbados och dess fina stränder, underbara surf-miljö och goda mat. Sist men inte minst kanske en av de mest luxuösa och charmiga destinationerna St Lucia som förför gästerna med sina palmkantade stränder, kristallklara vatten och frodiga regnskog.
Dock är nog St Lucia mest känd för sina sockertoppar. En höjdpunkt på St Lucia är Gros Islet som är ett gatuparty på fredagskvällarna. Då släpper man loss och minglar på gatorna, fyller magarna med
grillad kyckling, fisk och öl och dansar till karibiska rytmer. Visst låter det härligt!

I denna kombination bor man på dessa 3 helt olika öar och allt ingår. Alla flygsträckor både till och från Karibien, mellan öarna samt transfers. Du bor på komfortabla 3-stjärniga hotell, där daglig frukost ingår. Alla hotellen är belägna antigen direkt på stranden eller precis bredvid stranden. Vår agent på plats kommer ta hand om er och hälsa er varmt välkomna dit.

Barbados

Här på Barbados upplever du vackra paradisstränder, den bästa surfingen i Karibien, trevliga och genuina människor och mycket mer. Med ett tropiskt klimat året runt kommer denna ö alltid vara aktuell. Med mycket att se som till exempel den välförsedda huvudstaden Bridgetown, här finns museum, vackra byggnader, shoppingbutiker, utsökta restauranger samt utflykter som fiske och snorkling. Snorkla under det klarblåa vattnet, där vrak och korallrev är hem för mängder av tropiska fiskarter.
Besök gärna också droppstensgrottan Harrison Cave, som är en populär attraktion med vackra vattenfall och underjordiska sjöar eller varför inte romdestilleriet Mount Gay, här framställs världens kanske bästa rom!

St Lucia

På charmiga ön St Lucia finner man grönskan, den tropiska regnskogen, de härliga stränderna, ”drive-in-vulkan” och två egna ”sockertoppar”, är lite av det som präglar resor till St Lucia.
Här hittar du de flesta och allra finaste stränderna på den nordvästra delen av ön. Här finner du också de allra flesta och finaste hotellen. Med sin frodiga och tropiska regnskog, utmärker sin St Lucia från en del andra öar i området och kan även ståta med sin egen vulkan, vars inre man dessutom kan beskåda!

St Vincent & Grenadinerna

St Vincent & Grenadinerna ligger norr om Trinidad och Tobago, och är fortfarande en relativt oupptäckt ö. Ön består av flera vulkaner och höga berg, regnskog och stora plantage med bananodlingar.
Vattnet runt ön är klart och varmt, vilket gör att destinationen är perfekt för dykning och snorkling. Även många seglare lockas hit inte minst för de två stora seglingsevenemang som hålls varje år. De mest populära stränderna är Indian Bay Beach och Villa Beach, här utgår många båtar och katamaranturer till fantastiska snorkling och dykplatser. Missa heller inte att besöka öns kanske största sevärdhet, Falls of Balaine, ett högt vattenfall där man även kan bada och hoppa från klipporna.
Kingstown i sig är en plats där kulturen och den härliga karibiska stämningen känns, här hittar du marknader, en botanisk trädgård samt andra historiska sevärdheter.

 

Priser från  26 890:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg från Göteborg/Stockholm/Köpenhamn – Barbados samt alla inrikesflyg
  • Transfers tur och retur till hotellen från flygplatsen på alla tre öarna
  • 2 nätter på Barbados
  • 3 nätter på St Lucia
  • 3 nätter på St Vincent
  • 2 nätter på Barbados
  • Daglig kontinental frukost på alla hotell
  • Information från agenten på plats på alla tre öarna
  • 24 h jourservice

Köp till spännande utflykter, till exempel snorkling på Barbados eller hyr en bil och upptäck ön på egen hand.

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Tips på utflykter på Barbados:

Natural Wonders 95 USD per person

Åk på en utflykt som tar tar dig till Barbados gömda naturskatter djup under jordens yta, i grottorna. Upptäck vackra strömmar och dammar, via en gruvvagn som transportmedel. Nästa stopp är vackra plantage och trädgårdar med ståtliga palmer, färgglada tropiska buskar och blommor. Avsluta rundturen med ett besök på att café för att kanske släcka törst och hunger.

Barbados By The Sea 85 USD per person 

Åk ut med en katamaran för segling och snorkling. Koppla av på däck med en god tropisk drink, eller snorkla under ytan och upptäck vackra fiskarter och korallrev utan dess like. Turen inkluderar även på luunch, Bajan buffé, innan båten går tillbaka till land.

Fler erbjudanden Barbados & St Lucia

Inspirationsresor